Damons photo booth
Image default
Society / Relationships

Trouwlocatie Veluwe

Trouwlocatie Veluwe

Landelijke bruiloften bij een trouwlocatie op de Veluwe

Bent u geïnteresseerd in buiten trouwen op een landelijk gelegen trouwlocatie? Hoeft het van u niet allemaal zo chic en houdt u van het buiten leven? Dan is de trouwlocatie Veluwe: Hoeve Kindergoed misschien wel wat voor u!

Steeds vaker wordt er bij de keuze voor een trouwlocatie op de Veluwe gekozen voor het vrije gevoel dat de natuur toevoegt aan de trouwdag. Thema’s als ‘bohemain’ of ‘vintage’ komen vandaag te dag veel voor. Deze thema’s komen erg goed tot zijn recht in een landelijke trouwlocatie als de Veluwe. Ook is het belangrijk dat u een trouwlocatie uitzoekt waaraan u zelf invulling kan geven zodat u dit kunt aanpassen naar eigen stijl.

Ook wordt het doe-het-zelf concept steeds populairder onder de landelijke bruiloften. Bij een doe-het-zelf bruiloft wordt de landelijke sfeer doorgevoerd in het stijlen en de catering. Het bruidspaar zorgt dan bijvoorbeeld zelf voor het eten en drinken, zonder dat hier een vast budget met de trouwlocatie op de Veluwe hierover wordt afgesproken.

 

Trouwlocatie op de Veluwe

Zoekt u een prachtige, landelijke trouwlocatie op de Veluwe? Dan bent u bij Hoeve Kindergoed in Ermelo aan het juiste adres. Bij deze oudere boerderij vindt u alles onder één dak; een grote feestzaal, luxe keuken en een deels overdekt terras midden in een boomgaard. Bij deze trouwlocatie op de Veluwe kunt u de catering zelf regelen en kunnen zelfs uw gasten overnachten in comfortabele slaapkamers.

Geïnteresseerd in deze trouwlocatie of wilt u meer informatie? Bel gerust naar 0341 – 55 43 23 of stuur een mail naar info@hoevekindergoed.nl.

http://www.hoevekindergoed.nl/trouwen/trouwlocatie-veluwe/