Damons photo booth
Image default
Society / Relationships

Schuifpuien laten plaatsen in ons huis

Ik wilde al heel lang mijn oude kozijnen laten vervangen door een schuifpui. Zelf heb ik een klein balkon die via een normale deur open gaat. Maar ik heb gehoord van andere mensen die een schuifpui hebben dat dat veel fijner is om van het balkon naar binnen te gaan. Bovendien krijg ik dan eens frisse lucht. Daarom ging ik kijken waarom ik een schuifpui moest kiezen en bij wie ik dat het beste kan laten doen.

Waarom kiezen voor een schuifpui in huis?

Ik had in het begin niks tegen mijn normale deur, maar de gedachte om een keer een schuifpui te nemen is wel eens voorbij gekomen. Maar nu mijn vrienden er een hebben, ben ik eens gaan kijken en vragen wat het allemaal qua voordelen oplevert. Zij waren erg enthousiast hierover en hadden geen betere beslissing kunnen maken. Het gaf weer wat meer ruimte in het huis zelf, ze hadden meer licht in de kamer door de schuifpui en konden makkelijker van plek A naar B. Hierdoor hebben zij mij overgehaald om het ook te doen. Ik vroeg aan hun waar zij de schuifpui hebben laten plaatsen. Zij kende een goed bedrijf die hier gespecialiseerd in was. Dat bedrijf was Schipper Ede.

Goede keuze en makkelijk

Ik had op de website van Schipper Ede gekeken en ik vond dat ze er goed uit zien, dus besloot een afspraak bij hun te maken. Op de dag van de afspraak had ik een goed gesprek met een medewerker van Schipper Ede en konden we meteen iets inplannen dat ze bij mij de schuifpui kwamen plaatsen. Ze hebben dit zeer keurig gedaan en ik heb ze een groot compliment gegeven. Nu ik een schuifpui heb ben ik ontzettend blij met mijn keuze. Beter had hij niet kunnen worden en het is inderdaad een groot voordeel in je huis.

Contact

Wilt u meer weten over de producten en diensten van Schipper Ede? Bekijk dan eens de website van Schipper Ede voor meer informatie over het bedrijf. U kunt daar ook meteen hun contactgegevens vinden en waar zij een prachtige showroom hebben staan.