Damons photo booth
Image default
Society / Relationships

Dozen van de Dozenhal: Think inside the box

De Dozenhal een groot aanbod aan kartonnen dozen die geschikt zijn voor verzending of opslag van producten. Vaak wordt er hierbij niet veel aandacht besteed aan de buitenkant of binnenkant van de doos behalve dat de producten veilig moeten worden opgeslagen of getransporteerd. Toch is het soms ook fijn voor het oog om een doos te hebben die past bij het pakket dat wordt verzonden. Kies er daarom voor om de doos te laten bedrukken bij de Dozenhal.

Hoe laat ik mijn dozen er zo aantrekkelijk mogelijk uitzien voor de ontvanger?

Om de dozen er zo aantrekkelijk mogelijk er uit te laten zien voor de ontvanger zijn een aantal dingen belangrijk om in gedachten te houden. Allereerst is het cruciaal om een doos te kiezen van het juiste formaat. Het is allereerst slecht voor het milieu maar het ziet er ook niet aantrekkelijk uit om een klein product uit een hele grote doos te halen. Wel kan het bij producten die gauw beschadigen netjes zijn om een vloeipapiertje toe te voegen aan het pakket om de beleving van de klant specialer te maken tijdens het uitpakken (dit wordt vaak gebruikt bij luxe producten zoals bijvoorbeeld dure parfums). Zorg ervoor dat de doos en/of het vloeipapier in de doos past bij uw bedrijf. Denk hierbij aan een logo, tekst maar ook de huisstijl is erg belangrijk. Soms kan het een extraatje geven als u een handgeschreven kaart toevoegt aan het pakket of een kortingsbon voor in de toekomst. Dit is wel alleen geschikt als het past bij de rest van uw bedrijf – grote corporaties doen dit vaak niet. Vergeet nooit bij het verzenden een retourbon en de factuur toe te voegen zodat de klant altijd in de gelegenheid is om het pakket te retourneren of om te kijken of de betaling klopt.

Thinking inside the box?

Ja, ‘thinking inside the box’ is dus belangrijker dan men in eerste instantie denkt. De producten die zich in de doos bevinden moeten vaak wel overeenkomen met de doos zelf. Kies voor de beste kwaliteit en formaten op Dozenhal.nl.