Damons photo booth
Image default
Society / Relationships

Gezonde drankjes op locatie laten maken

Gezonde drankjes op locatie laten maken

Wil jij jouw gasten trakteren op gezonde drankjes? Juicebar.nl heeft de lekkerste smoothies, juices en zelfs tarwegras met of zonder mobiele bar.

De gezondste drankjes vanuit mobiele bars op locatie

Gezonde drankjes worden tegenwoordig steeds populairder. Mensen zijn steeds bewuster bezig met de zogenoemde healthy lifestyle. Een gezond sapje of smoothie gaat er dan ook zeker in. Bar Company heeft een heel arsenaal aan gezonde drankjes. Smoothies en verse juices in alle mogelijke combinaties, tarwegras, maar ook een lekker en gezond vers fruitbakje. Voor alle concepten hebben wij mobiele bars in diverse stijlen en formaten. Deze bars komen altijd inclusief een van onze gastvrije medewerkers. Zo kun je jouw gasten op een gepaste manier ontvangen met de lekkerste en gezondste drankjes. Een leuke manier om je gasten zelf hun smoothies te laten maken is de juice/smoothiefiets! Een echte Eye-catcher en een hele beleving voor jong en oud.

Gezonde drankjes als marketing

Zorg ervoor dat je gasten onthouden van wie zij hun heerlijke gezonde drankje hebben gekregen. Al onze mobiele bars zijn volledig te personaliseren. Jouw logo of tekst op de voorkant van de bar, op de wegwerpbekertjes, op de kleding van ons personeel, het kan allemaal. Bovendien komen wij onze mobiele bars op jouw locatie bezorgen met alle benodigdheden. Je hoeft je nergens zorgen over te maken, onze full-service concepten zullen je niet teleurstellen! Wil jij gezonde drankjes uitdelen op jouw feest of evenement? De mensen van Juicebar.nl helpen je graag verder.