Damons photo booth
Image default
Society / Relationships

De beste Mediator uit de omgeving van Wageningen

Bent u op zoek naar één van de beste mediators uit de omgeving van Wageningen? Dan bent u hier aan het juiste adres, want In2mediation mediator Wageningen is de plek die u kan helpen met het proces van een echtscheiding. Zo’n proces kan een emotionele achtbaan worden als u geen hulp hierbij zoekt. Daarom zijn wij van In2mediation hier om u door dit proces en deze periode te helpen.

De mediator uit de omgeving van Wageningen bespreekt alles met u door

Als mediator uit de omgeving van Wageningen, bespreken wij het gehele proces met u door over een echtscheiding. Dit houdt in dat we bepaalde onderwerpen bespreken over bijvoorbeeld het huis, de belastingzaken en eventueel de kinderen als die hier aan bod komen. Sommige sessie kunnen alleen met u zijn of met uw partner erbij, dat ligt eraan welk onderwerp we dit keer met u bespreken. U kunt bij ons altijd terecht met verschillende vragen of als u uw hart wil luchten, daar zijn wij voor. Wij regelen ook voor u een advocaat die gespecialiseerd is in echtscheidingen. Hiermee kunt u ook in gesprek gaan met uw eigen advocaat over de stand van zaken.

Zelfs voor kinderen een aanbod

Voor u is een echtscheiding een zware periode, maar heeft u ook eens nagedacht over uw kinderen? Die hebben ook geen gemakkelijke periode voor hen en ze kunnen hierdoor minder open tegen u zijn. Daarom bieden ook speciale mediation aan voor kinderen wiens ouders gaan scheiden. Zij krijgen een speciale behandeling, waar de ouders niet bij aanwezig zijn. Wij hebben voor deze methode gekozen, omdat kinderen toch indirect beïnvloed worden met ouders in de buurt en niet alles kunnen delen met ons. Zonder ouders en met een vertrouwenspersoon voelen kinderen zich prettiger om over bepaalde problemen te praten. Hierdoor kunnen we uw kinderen gerust stellen en voorbereiden op het echte werk.

Bezoek de website voor meer informatie

Wilt u meer weten over de diensten die wij van In2mediation aan u en uw kinderen kunnen bieden? Bekijk dan voor meer informatie op onze website www.in2mediation.nl. Daar vindt u alle benodigde informatie die u moet weten om met ons contact op te nemen.