Damons photo booth
Image default
Society / Relationships

Haagsche Delftsche Mixed Hockey

De Hagenaren en Delftenaren van hdm zijn fanatieke hockeyers. Met een 2050 leden en een vereniging van 111 jaar oud doen ze ook mee aan het tophockey van Nederland. Ze hebben een team in de dames 1 met internationale ambities en het heren 1 team heeft zijn ambities op de hoofdklasse gericht. Video’s van hdm zijn hier op Eyecons te bekijken.

 

De ambitie van hdm is vooral om jeugdhockeyspelers naar de topteams te krijgen. Dit door ze zelf op te leiden. Hockeyers met ambitie hebben de coaching en competitie nodig om door te stromen. Daarom is de Haagsche Delftsche Mixed een ideale keuze. Ze spelen met beide teams in de hoofdklasse hockey. 

 

Ze zijn dus vooral bezig met de jeugdopleiding, coach ontwikkeling voor het eerste dames en heren team. De club gevestigd in Den Haag is de enige hoofdklasse hockey dames club in Zuid-Holland. Daarom vinden ze het belangrijk om dit talent te ontwikkelen. Ze zien het als een soort verantwoordelijkheid. Hier biedt het clubhuis oa. Voor, maar vooral begeleiding op mentaal, tactisch, fysiek en technisch aspect is belangrijk. 

 

Wat verder een prioriteit van de hockeyclub is, is het enthousiasmeren, verbinden en inspireren voor alle hockeyers, toeschouwers, vrijwilligers en leden. Dit o.a. door het vergroten van het bereik via OTT platformen als Eyecons en social media.

 

Ook is het voor een club die zowel in de hoofdklasse als in de overgangsklasse van belang om zoveel mogelijk te innoveren in de hockey. Om zo de hele sport naar een hoger niveau te tillen en te strijden om structureel op topniveau te kunnen spelen.

 

Laten we dan hopen dat de toekomst er rooskleurig uitziet voor hdm!

 

http://eyecons.com/kanalen/hdm