Damons photo booth
Image default
Society / Relationships

Mooier lichaam zonder plastische chirurgie

Er zijn steeds meer mensen die ervoor kiezen om een cosmetische ingreep te ondergaan om hun uiterlijk te veranderen. Ze willen er anders uitzien en kiezen voor plastische chirurgie om hun daarmee te helpen. Maar dat is natuurlijk een erg drastische keuze die niet makkelijk te maken is. Daarom overlopen we in dit artikel enkele alternatieven die ook een extra hulp kunnen geven aan het lichaam, zonder dat er plastiche chirurgie bij aan de pas hoeft te komen.

Een eerste alternatief voor een smalle taille zonder dat er een liposuctie nodig is, is een waist trainer. Een waist trainer kopen helpt met het verkrijgen van een smallere taille op meerdere manieren. Ten eerste doet het de taille smaller lijken wanneer de waist trainer gedragen wordt door de druk die het zet, wat er ook voor zorgt dat de buik platter is en dat er een zandloperfiguur wordt gecreëerd. Het helpt ook met afvallen doordat de compressie ervoor zorgt dat het lichaam warmer wordt en dat de buikspieren harder werken en dus meer vet verbranden. Doordat de taille smaller worden, gaan de heupen ronder lijken waardoor er mooie vrouwelijke vormen ontstaan. Naast de taille en de heupen, zijn er nog voordelen. Een waist trainer vest ondersteunt ook de rug voor een rechte houding en geeft de borsten een mooiere vorm.  

Een ander alternatief is een billenbroekje, dat is een speciaal naadloos broekje dat ervoor zorgt dat de billen beter worden gevormd. Het broekje geeft het achterwerk een mooie ronde vorm en er bestaan ook broekjes met een hoge taille zodat de taille ook mee gevormd wordt. Zo’n billenbroekje wordt ook wel een butt lifter genoemd. Zo heb je dus mooie billen wanneer je het billenbroekje draagt, dat is ideaal onder een kleedje of een broek en je ziet het helemaal niet onder de kleding zitten.

https://www.latexwaisttrainer.com/nl/