Damons photo booth
Image default
Society / Relationships

De bijzondere fotoshoot van de fotograaf uit Veenendaal

Ik heb samen met mijn vriend een hele speciale fotoshoot gedaan met de fotograaf uit Veenendaal. We zijn al meer dan vijf jaar samen en voor een langere tijd wilden we graag een fotoshoot doen waarbij we romantisch en leuke foto’s van onszelf lieten maken op een mooie locatie. Samen hadden we al redelijk wat geld gespaard om deze shoot te doen en nu hadden we eindelijk genoeg. We wisten alleen niet bij welke fotograaf wij de shoot wilden doen. 

Een loveshoot doen bij de fotograaf uit Veenendaal

We moesten dus een fotograaf uit de omgeving van Veenendaal vinden die van ons een leuke serie foto’s kan maken voor een bepaalde prijs. Ons budget was maximaal 300 euro voor de gehele shoot. Hiermee bedoelen we ook inclusief het fotoalbum. Toen we gingen kijken zagen we meteen dat veel fotografen een hoog bedrag vroegen voor de fotoshoot. Totdat we bij Oh Belle kwamen. De foto’s zagen er prachtig uit en de shoot was binnen ons budget. Dus we zochten contact met de fotograaf Oh Belle en binnen een paar minuten hadden we een afspraak gepland. Tijdens die afspraak hebben we gekeken naar een algemeen thema wat we wilden en over de locatie. 

Een prachtig resultaat

Nadat we dat allemaal hadden besproken, hadden we ook een datum geprikt voor de shoot. Op de dag van de shoot hadden we super lekker weer. Het zonnetje scheen en het was heerlijk buiten. Ideaal voor onze shoot in het bos natuurlijk. We kwamen daar aan in de kleding en hebben veel plezier gehad in onze shoot. Veel gelachen en er zijn veel blunders gemaakt, niet alleen door ons maar ook onze leuke fotografe. Het was echt een leuke dag en daarnaast hebben we een prachtig album van de fotografe gekregen met daarin het eindresultaat. We raden zeker deze fotografe aan voor een leuke dag!

Bezoek de website

Bent u benieuwd wat de fotografe voor jou kan betekenen? Bekijk dan de website van Oh Belle via www.ohbelle.nl voor meer informatie over de producten en diensten die zij aanbiedt.