Damons photo booth
Image default
Society / Relationships

50 jaar getrouwd

Nog dit najaar zullen onze ouders 50 jaar getrouwd zijn. Er wordt een prachtig feest georganiseerd waar alle vrienden en familieleden bij zullen zijn.Onze beide ouders zijn alweer een poosje met pensioen. Ze hebben hun hele leven keihard gewerkt en ze genieten nog met volle teugen van het leven. Dat is mogelijk omdat ze beide in een uitstekende gezondheid verkeren. Ze hebben er altijd een gezonde levensstijl op na gehouden en dat betaalt zich nu overduidelijk terug. Omdat ze binnenkort 50 jaar getrouwd zijn, hebben ze besloten om op reis te gaan. Die droom hebben ze al heel lang, en nu lijkt het geschikte moment daarvoor te zijn aangebroken. Ze hebben besloten om 3 maanden met een camper door Canada te gaan rondreizen. Het is naar onze mening een geweldige keuze waar ze geen spijt van gaan krijgen. 50 jaar getrouwd is natuurlijk niet zomaar iets, en dat mag bekroond worden met een fantastische reis in een prachtig land. Afgezien van het feest en de reis gaan we ook nog met het hele gezin een weekje naar Ameland. Dat deden we vroeger ook regelmatig namelijk. Wanneer je ouders zo lang getrouwd zijn, dan moet je ook een mooi cadeau kunnen geven. Ik en mijn 2 broers hebben hier toch wel goed over na moeten denken. Een cadeau bedenken voor een stel dat 50 jaar getrouwd is, doe je niet elke dag. 50 jaar getrouwd? Jilster!

50 jaar getrouwd online tijdschrift maken

Een stel dat 50 jaar getrouwd is, verdient een bijzonder geschenk. Online kan je zelf een tijdschrift of boekwerk samenstellen. Dit leek ons een geweldig idee. We zijn ondertussen al een heel eind op weg en het resultaat is echt geweldig. Het tijdschrift staat vol met foto’s verhalen en anekdotes over onze ouders, hun huwelijk, en het gezin waar ze zo trots op zijn. Dit jubileum is een mijlpaal, en dat verdient een bijzonder cadeau. Wanneer je ouders 50 jaar getrouwd zijn, dan is het belangrijk om daarbij stil te staan.

Eerbetoon

Wanneer je ouders hun jubileum vieren, kijken we terug naar het verleden en richten we ons tevens op de toekomst. Het boekwerk met als titel; 50 jaar getrouwd is overigens nog niet af. Ook de foto’s van de reis naar Canada zullen er nog aan toe worden gevoegd. Wanneer je ouders 50 jaar getrouwd zijn, zou je eens de website van Jilster moeten bekijken. Bij Jilster kan je namelijk zelf een boek of tijdschrift samenstellen.