Damons photo booth
Image default
Society / Relationships

Dating tips voor mannen

Daten met vrouwen is tegenwoordig niet meer dan normaal. Uit onderzoek is gebleken dat minimaal 40% van alle single mannen moeite heeft met het zoeken van een date. Anno 2018 zijn erg veel datingsites die zowel mannen als vrouwen op weg helpen een nieuwe partner te kunnen vinden. Toch vinden mannen het lastig om een juiste keus te maken welke datingsite het beste bij hun past. Daarnaast komt er ook nog een stukje voorbereiding bij kijken. Diverse datingsite vergelijkers helpen de mannen hier mee op weg!

3 Onmisbare tips

Vrouwen houden niet van teleurstellingen, zo blijkt uit een onderzoek van vrouwelijke singles boven de 30. Vrouwen zoeken een man die zichzelf is. Mannen die niet zichzelf zijn creëren vaak een nare sfeer waardoor de date niet soepel verloopt en op teleurstelling uitloopt. Wees oprecht, geïnteresseerd en vooral eerlijk! Eerlijkheid duurt namelijk het langst.  

Creëer een geloofwaardig profiel

Maak een aantrekkelijk profiel. Een profiel waarop de profielfoto goed te zien valt waardoor je er snel tussen uit springt. Hierdoor zullen mannen sneller contact gaan leggen en resulteert dit in aangename gesprekken. 

Pushen, laat dat achterwegen. Toon respect

Mannen die opdringerig zijn vallen al snel door de mand. Vrouwen komen er dan achter dat mannen niet alleen voor de gezelligheid op date gaan. Een date draait natuurlijk om nadere kennismaking en gezelligheid. Jezelf bescheiden opstellen helpt vaak, hierdoor komt er ook interesse van af de andere kant. De gesprekken zullen hierdoor vervolgens soepel verlopen waarop je genoeg aanknopingspunten kan vinden. 

Stel de vrouw op haar gemak

Belangrijk om te weten is dat vrouwen veel losser zijn en komen als ze zich op hun gemak voelen. Het is daarom verstandig om een aangename sfeer te creëren waarbij jullie beide baat aan hebben. Het ijs breken is hier een leuk voorbeeld van, een leuke grap of een klein cadeautje doet al wonderen! Waar je jezelf ook bevindt, cafe of restaurant, een drankje doet wonderen. Dit is ook de meest gekozen locatie. Zowel mannen als vrouwen kunnen zichzelf 8 vragen stellen bij een date om te weten te komen of de date slaagt of geslaagd is. 

Je gevoel is toch wel het belangrijkst. Voelt een date goed aan, verloopt het soepel en denk jij een vervolgdate te kunnen plannen? Dan zit je goed.