Damons photo booth
Image default
Society / Relationships

Rondreis door Amerika

Dit jaar, waar ga jij naar toe op vakantie. Al heel vroeg in het jaar moet je bedenken waar je heen gaat en wanneer je dan precies op vakantie gaat. Welke periode bedoelen we daar dus mee. Ga je een weekje, een paar weken of maak je er echt een lange reis van twee of meer maanden van. Je moet dit namelijk lange tijd van tevoren aan geven bij je werkgever. Zo kan hij of zij namelijk een planning maken voor de zomer maanden met wie wanneer aanwezig is. De taken van alle werknemers moeten goed verdeeld kunnen worden en verspreid kunnen worden over de dagen dat mensen nog wel op het kantoor aanwezig zijn zonder dat de werkdruk te hoog komt te liggen. Maar waar wil je heen deze zomer? Er zijn natuurlijk een hele hoop opties mogelijk, van ver weg tot lekker dichtbij huis. Aangezien je dus zoveel plekken kunt bezoeken deze zomer, hebben wij een aantal bucketlist reisjes voor je op een rij gezet..

 

  1. Route 66 met de camper

Dit is waarschijnlijk de bekendste autoweg ter wereld en de weg ligt in de Verenigde Staten. De mega lange snelweg verbindt de Amerikaanse Oostkust met de Amerikaanse Westkust. Deze weg wordt doorgaans afgelegd in een camper. Die kun je gemakkelijk huren en geeft je veel vrijheid tijdens je reis. Vaak krijg je er ook een achteruitrijcamera bij. Maar zo niet, dan is het verstandig om achteruitrijcamera set kopen op je paklijst te zetten. In een camper rijden is namelijk een stuk anders dan in een gewone auto over de Nederlandse wegen rijden.

 

  1. Een tour door Europa

Wil je graag veel zien in korte tijd maar niet met een heel hoog prijskaartje? Kies dan voor een treinreis door heel Europa. Je koopt een kaartje wat geldig is voor drie, vier of zes weken en kunt die hele periode door Europa reizen.

https://www.vanzwitserland.nl/