Damons photo booth
Image default
Society / Relationships

Een videograaf op je bruiloft?

Videograaf Arthur Huizinga heeft een prachtige video gemaakt van onze bruiloft. Het is een echte film geworden van haast 15 minuten. De video is een waar beleving genot. Onze mooiste dag herbeleven was wat we voor ogen hadden toen we Arthur van ArtVideo benaderen. We hadden al zoveel goede berichten over hem gehoord, maar belangrijker nog, ook zijn eindresultaten spraken tot de verbeelding. Alsof het bruidspaar zo is weggelopen uit een film. Deze videograaf heeft onze bruiloft op een geweldige manier vastgelegd. We waren op voorhand wat huiverig omdat we dachten dat én een fotograaf én een videograaf onze bruiloftsgasten maar ook ons zou ‘storen’. Dat ze elkaar of anderen in de weg zouden lopen. Maar niets is minder waar. De samenwerking met de fotograaf verliep ook fantastisch. Arthur gaat erg subtiel te werk. Vanuit verschillende hoeken, dus met meerdere camera’s heeft hij de mooiste momenten weten vast te leggen. Zelfs vanuit de lucht met een echte drone. Zelfs die was niet storend, want wij, mijn man en ik, hebben niet één keer opgemerkt dat die door de lucht zweefde.

Een videograaf op je bruiloft is een must

Naast een zeer professioneel videograaf is Arthur Huizinga ook nog een geweldig persoon die zich op onze bruiloft met gemak heeft weten aan te passen aan de aanwezigen en de situatie. Het kan voor velen best een investering zijn om naast alle kosten die je al hebt voor je bruiloft ook nog eens een videograaf te laten rondlopen, maar het is het echt meer dan waard. Ook al heb ik die dag naar mijn gevoel ten volle beleefd, op de video zie ik toch dingen die ik me niet meer kan herinneren. Bewegende beelden van je bruiloft vind ik persoonlijk een must. Zo’n dag lijkt erg lang, maar eenmaal begonnen is die voor je het weet alweer voorbij. Even wanneer je wilt weer wegdromen bij één van onze mooiste dagen samen, is me die investering meer dan waard geweest.

 

Videograaf Arthur Huizinga weet je op je eigen bruiloft te verrassen

Ook de same day edit door videograaf Arthur Huizinga was een fantastische verrassing van mijn ouders op de avond van onze bruiloft. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor alle nieuwe gasten. Ze kregen daarmee direct een goed beeld van alles wat zich gedurende onze geweldige dag heeft afgespeeld. Bewegende beelden doen net dat beetje extra. Een echte aanrader.