Damons photo booth
Image default
Society / Relationships

Een jongere huid

De cosmetische industrie staat niet stil en dat merk je ook aan de markt die steeds verandert. Er zijn ontwikkelingen en bijna elk jaar zie je wel weer andere trends die populair worden. Wat ware nde trends van 2016 op het gebied van een jonge huid? Dat lees je hier in dit artikel terug.

Botox wordt altijd in de huid gespoten om de huid te verslappen. Rimpels verdwijnen dan voor een tijdelijke periode. Nu is er ook botox wat je op de huid kunt smeren. Het bevat botuline toxine wat een ontspannende werking heeft op de spieren waardoor rimpels dus verdwijnen. Het nadeel is wel dat het korter duurt dan een injectie maar je hoeft in ieder geval geen prik te krijgen. Voor botox ervaringen kun je veel vinden op internet en het is handig daar even naar te kijken voordat je voor deze behandeling kiest. In 2016 bestonden fillers als wel. Zo kon je voor fillers nijmegen overal terecht. Toch zijn er wat ontwikkelingen op het gebied van fillers. Er worden namelijk andere middelen gebruikt die effectiever zijn. verder mag niet iedereen meer een behandeling doen. Je moet daar een bepaalde titel voor hebben.

Een andere trend is op het gebied van vet laten verdwijnen. Dit kan namelijk door liposuctie maar een laserbehandeling of door bevriezing komt ook steeds vaker voor. Vet kun je namelijk weghalen door een laser te gebruiken, maar ook door het plaatselijke vet te laten bevriezen. Een hele grote trend in dat jaar was het verkleinen van de lip, Dit is een grotere behandeling dan de ingrepen die je hierboven las, aangezien hier een stukje van de lip wordt verwijderd en je dus echt onder het mes moet. Er zit dus wel een verschil tussen plastische chirurgie en kleine cosmetische behandelingen waar niet eens verdoving voor nodig is. Daarnaast zijn prijzen omlaag gegaan door concurrentie van klinieken.

https://faceland.nl/