Damons photo booth
Image default
Aanbiedingen

Schaakset kopen? Koop uw Schaakset bij de Schaakkoning!

Koop eenvoudig uw Schaakset bij de Schaakkoning. Wij zijn koning in het aanbod van Schaaksets. Bij de Schaakkoning krijgt u de mooiste schaakborden waar u lang schaakplezier van heeft. Wij hebben meer dan 1500 tevreden klanten. Schaken geeft plezier voor jong en oud. Schaken is goed voor het ontwikkelingen van vaardigheden bij kinderen. Ook schaken in de studietijd is populair. Wij zorgen dat u een mooi Schaakset in huis heeft!

Schaaksport 

Bent u helemaal weg van schaaksport? Dan kan een goed Schaakset niet ontbreken. Schaakkoning levert u een compleet uitgerust Schaakset. Wij hebben een webshop met diverse producten. Schaken is voor jong en oud. Kinderen kunnen al vanaf 5 jaar leren schaken. Vaardigheden zoals logisch denken, problemen oplossen, rekenvaardigheid en ruimtelijk inzicht kunnen worden ontwikkeld bij het schaken. Schaken wordt steeds populairder. Bij ons kunt u voordelig een compleet Schaakset kopen. 

Schaakset voor studenten

Start met schaken tijdens de studietijd met ons Schaakset. Veel studenten kiezen voor schaaksport tijdens de studietijd. Er zijn diverse verenigingen voor schaaksport onder studenten waarmee ook wedstrijden worden gedaan. Bestel eenvoudig een Schaakset en oefen met je huisgenoten! Schaakvereniging kunnen ook terecht bij de Schaakkoning voor de Schaaksetlen. Ontdek wat schaken voor je concentratie en vaardigheden kan betekenen. Kies voor het compleet uitgeruste Schaakset van Schaakkoning.

Versies Schaaksetlen

Er zijn meerdere soorten Schaaksetlen waarmee je kunt schaken. Naast het bekende Schaakset zijn er meerdere versies en spellen beschikbaar. Wij hebben een Schaakset en damspel in dezelfde doos. Ook voor een schaak- en molenspel kunt u bij ons terecht. Interesse in magnetische Schaaksetlen? Deze kunt u kopen bij de Schaakkoning. bestel uw schaak- en damtafel via onze webshop voor een voordelige prijs. 

Schaakset cadeau 

Een Schaakset is een geweldig cadeau. Kent u iemand die houdt van schaken? Geef een Schaakset van de Schaakkoning cadeau! U krijgt een Schaakset van hoogwaardige kwaliteit en compleet uitgerust met alle benodigdheden. U kunt een 5-in-1 en een 6-in-1 Schaakset cadeau doen. Deze zijn perfect voor op vakantie! Zo heeft u altijd een Schaakset bij de hand. Wij hebben een aanbod aan diverse Schaaksetlen.