Damons photo booth
Image default
Gezondheid

Verschillende soorten fysiotherapie bij deze specialist in Ede

Als u last heeft van pijnklachten bij het sporten of zelfs bij de gewone dagelijkse activiteiten, dan is het een goed idee om eens een afspraak te maken bij een goede fysiotherapeut. Zo bent u waarschijnlijk snel van uw klachten af. Fysiotherapie kan helpen bij verschillende klachten. Woont u in de omgeving van Ede en zoekt u een goede fysiotherapeut die u van uw klachten kan verhelpen, maak dan eens een afspraak bij Fysiotherapie Beatrixpark. De ervaren specialisten weten altijd een goede behandeling voor uw klachten, zodat u er zo snel mogelijk vanaf bent. Bent u niet in staat om de praktijk te bezoeken? Dan zorgt deze specialist ervoor dat u wordt opgehaald en na uw behandeling weer wordt thuisgebracht. Zo kan uw behandeling gewoon doorgaan.

Geriatriefysiotherapie is er voor de behandeling van complexe ouderdomskwalen

Heeft u steeds meer last van klachten, waardoor u minder goed kunt bewegen? Fysiotherapie Beatrixpark uit Ede is ook gespecialiseerd in geriatriefysiotherapie. Zo kunnen ouderen die last hebben van bepaalde klachten ook een goede behandeling krijgen. Denk bijvoorbeeld aan gewrichtsklachten als reuma en artrose, maar ook bij ziekten als dementie kan geriatriefysiotherapie helpen. Door ouderdomskwalen kan het voorkomen dat u minder reserves heeft. Hierdoor kunt u ook in het dagelijks leven last ondervinden. Met geriatriefysiotherapie kunt u zelfstandig blijven leven en worden ergere klachten voorkomen. Uw fysiotherapeut helpt uw klachten verminderen en leert u hoe u ondanks het ouder worden zelfstandig kunt blijven.

Maak een afspraak en laat de behandeling starten

Natuurlijk wilt u zo snel mogelijk klachtenvrij zijn, dat snappen ze bij Fysiotherapie Beatrixpark in Ede ook. Daarom ontvangt u hier de optimale behandeling. Klachten manifesteren zich bij iedereen anders, waardoor u altijd een persoonlijke behandeling krijgt. Wat ook fijn is, is dat u niet alleen tijdens kantoortijden, maar ook in de avonduren en zelfs in het weekend terecht kunt. Zo maakt u een afspraak voor uw behandeling bij de fysiotherapie in Ede wanneer het u uitkomt. Ook als u geriatriefysiotherapie nodig heeft.