Damons photo booth
Image default
Gezondheid

Vertrouw op de expertise van de vroedvrouwen bij deze verloskundigenpraktijk uit Breda

Ga jij binnenkort bevallen van je kind? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een fijne verloskundige die jou kan begeleiden tijdens deze intensieve periode. Wanneer je in de buurt van Breda woont, dan is Verloskundigenpraktijk Nintu een prettige partner waarbij je altijd een uniek geboorteplan krijgt. Persoonlijke zorg is voor, tijdens en na jouw bevalling namelijk ontzettend belangrijk – je gaat binnenkort of hebt net een nieuw mensje op de wereld gezet en zit vol met vragen. Die wil je kunnen stellen aan een vertrouwd persoon. Dan zijn de gespecialiseerde verloskundigen uit het kleine team van Verloskundigenpraktijk Nintu uit Breda altijd beschikbaar voor je.

Bespreek je wensen, verwachtingen en angsten over de bevalling

Een van de zaken die je samen met de verloskundige van Verloskundigenpraktijk Nintu uit Breda opstelt, is een geboorteplan. Hierin schrijf je alle zaken met betrekking tot jouw bevalling op, bijvoorbeeld waar je wilt bevallen en op welke manier. Dit doe je in samenspraak met jouw verloskundige, die bij je langskomt wanneer je rond de 35 weken zwanger bent. Op deze manier kun je jouw wensen en verwachtingen prettig bespreken, maar eventueel ook je angsten. Ook komt de verloskundige bij je langs of ga je langs op de verloskundigenpraktijk in Breda om bepaalde controles uit te laten voeren. Denk hierbij aan de echo’s, maar ook controles op zwangerschapsdiabetes en voorlichtingen over bijvoorbeeld borstvoeding. Heb je nog behoefte aan andere informatie? Deel dit met je verloskundige – hij of zij helpt je graag verder!

Maak kennis met een van de professionele verloskundigen

Wil jij ook graag begeleiding ontvangen vanuit een klein team waarbij vertrouwen centraal staat? Schrijf je dan in voor een kennismaking met de verloskundigen van Verloskundigenpraktijk Nintu uit Breda. Iedere werkdag is er een spreekuur, ook in de avonden! Dat maakt het voor jou en je partner wel zo prettig. Op de website van de verloskundigenpraktijk vind je veel informatie over de begeleiding en werkwijze van de medewerkers. Ook staat hier de contactinformatie vermeld. Wacht niet langer en schrijf je in bij een fijne verloskundige!

http://www.verloskundigenpraktijknintu.nl/