Damons photo booth
Image default
Gezondheid

De beste diëtiste in Hengelo en omstreken!

Bent u op zoek naar een goede diëtiste in de omgeving van Hengelo? Maak dan gelijk een afspraak! De diëtiste in Hengelo kan zowel bij u thuis komen als dat u in Hengelo langskomt. Wanneer u woont in één van de volgende plaatsen kunt u gelijk een afspraak maken voor thuis: Hengelo, Losser, Overdinkel, Glane, de Lutte en Beuningen. Natuurlijk kunt u ook een afspraak maken wanneer u ergens anders woont, alleen dan worden er reiskosten berekend.

Redenen

Er kunnen veel verschillende redenen zijn waarom u op zoek bent naar een diëtiste in Hengelo. Zo is de voornaamste reden dat mensen willen afvallen of aankomen van gewicht. Diëtisten helpen hierbij en geven gepast advies. Zo geven ze vaak ook voedingsschema’s mee en helpen ze met bepalen wat voldoende lichaamsbeweging is. Naast dat de diëtiste in Hengelo werkt met mensen die willen afvallen of aankomen qua gewicht werkt de diëtiste ook met mensen die chronisch ziek zijn en daardoor anders of aangepast moeten eten. Voeding kan bij bepaalde ziekten erg van belang zijn voor de vorderingen bij de ziekte. Bij de volgende ziektes en hun vormen is voeding erg belangrijk: diabetes, hart- en vaatziekten, kanker, longziekten en nierfalen. De diëtiste in Hengelo kan u hierbij van passend advies voorzien.

Methodes

De diëtiste in Hengelo en omgeving werkt met een aantal methodes. Welke methodes gebruikt worden hangt af van uw zorgvraag of uw gewicht wens. De diëtiste in Hengelo werkt bijvoorbeeld voor mensen met darmproblemen, ook wel vaak het prikkelbare darm syndroom, voornamelijk met een fodmap. Een fodmap is een hulpmiddel waarbij bij dieet wordt gekeken naar welke voedingsmiddelen weggelaten kunnen worden om bepaalde klachten te verminderen. De diëtiste in Hengelo is erg ervaren en weet precies welke methode geschikt is voor uw wens of zorgvraag.