Damons photo booth
Image default
Gezondheid

Een betrouwbare rijbewijskeuring bij deze huisarts in Eindhoven

Bent u in het bezit van een geldig rijbewijs, maar moet u een rijbewijskeuring ondergaan om weer de weg op te kunnen? Dan kiest u voor Huisartsenpraktijk Keunen. Vanaf 75 jaar bent u verplicht om elke vijf jaar een medische keuring te ondergaan. Bij deze keuring wordt besloten of u nog in staat bent om veilig te rijden op een openbare weg. Tijdens een rijbewijskeuring bij deze specialist uit Eindhoven wordt er onder andere gekeken naar uw geestelijke en lichamelijke toestand. Huisartsenpraktijk Keunen doet dit op zorgvuldige wijze en met een persoonlijke aanpak. Zo bent u altijd verzekerd van een betrouwbaar resultaat.

Wat gebeurt er tijdens een rijbewijskeuring?

Als u kiest voor een rijbewijskeuring bij Huisartsenpraktijk Keunen in Eindhoven, krijgt u een betrouwbare arbo arts toegewezen. De keuring zelf duurt ongeveer 20 minuten, waarin uw geestelijke en lichamelijke gesteldheid onderzocht wordt. Verder bent u verplicht om een aantal zaken mee te nemen naar de keuring, zoals:

  • Uw geldige rijbewijs
  • Uw bril, indien van toepassing
  • Bewijs van sterkte bij het gebruik van contactlenzen
  • Uw medicijnenlijst
  • Een eigen verklaring

De huisarts krijgt met deze zaken een beter beeld van uw situatie en kan met de juiste informatie en een volledige medische keuring een betrouwbare beslissing maken.

Maak direct een afspraak bij deze huisartsenpraktijk

Vervalt uw rijbewijs binnenkort en bent u 75 jaar of ouder? Dan bent u, indien u nog steeds de weg op wilt, verplicht een rijbewijskeuring te doen. Voor een betrouwbare rijbewijskeuring gaat u naar Huisartsenpraktijk Keunen in Eindhoven. Deze specialist is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8:00 tot 16:00. Wilt u dezelfde dag nog een afspraak maken? Dan belt u vóór 9:30 een van de assistenten van de praktijk. Voor meer informatie gaat u naar de website van de huisartsenpraktijk. Hier vindt u ook de juiste contactgegevens om een afspraak te maken of om eventuele vragen te stellen.

https://www.huisartsenpraktijk-keunen.nl/