Damons photo booth
Image default
Muziek

Goede dj bruiloft nu boeken

Op uw huwelijksdag moet natuurlijk alles perfect zijn. Zo wilt u ook ruzies over de muziek voorkomen. Daarom kan het handig zijn om een fijne dj bruiloft in te huren. Het maakt niet uit of u een grote of kleine groep uitnodigt op uw bijzondere en vooral mooie dag. U kunt van te voren doorspreken welke muziek u wilt, eventueel met afwisseling zodat iedereen het naar zijn zin heeft. U wilt natuurlijk niet dat één van uw gasten zich de gehele avond over de muziek moet bekommeren. De dj bruiloft brengt ook extra sfeer mee en laat het feest beginnen als iedereen wat stroef binnenkomt. Dan is het wel van belang dat uw dj bruiloft er één is die bij u past. Probeer daarom voor u grote dag een keertje te overleggen met uw dj bruiloft, zodat u weet wat voor persoon het is. Vaak hebben dj bruiloft een YouTube kanaal of een site, waar u filmpjes kunt zien van hoe zij te werk gaan. Zo weet u of dit de dj bruiloft voor u is.

Locatie

Probeer zo veel mogelijk informatie te krijgen van uw locatie. Werken zij met vaste artiesten of moet u dit zelf regelen? Dit geldt ook voor eventuele dansgroepen. Geven zij opties qua geluidsinstallaties, of moet u deze zelf meenemen? Denk hierbij aan boxen en versterkers maar eventueel ook aan microfoons en instrumenten.

Dansen

Bij muziek hoort natuurlijk ook een dansje. Of dit nu stijldansen of gewoon weg hakken maakt niet uit (al is dat laatste lastiger op hakken). U kunt uw artiest gewoon informeren over uw voorkeur. Pas wel op voor de jurk van de bruid, het zal niet het eerste feestje zijn waar iemand op de jurk is gaan staan met een scheur erin als gevolg. En zelfs in dat geval kan een goede DJ u redden.