Damons photo booth
Image default
Gezondheid

Mondmaskers kopen bij Van Manen Hygiëneproducten

Bij Van Manen Hygiëneproducten zijn wij gespecialiseerd in het leveren van producten die uw verzorging en hygiëne optimaal kunnen verbeteren. Zo verkopen wij ook diverse gezichts- en mondmaskers om de veiligheid van u en de mensen in uw omgeving te vergroten. Met de huidige situatie rondom het corona virus, ook wel bekend als COVID-19, zijn mondmaskers zeer in trek. Wij zetten daarom onze mondmaskers graag voor u op een rijtje zodat u kunt bepalen welk mondmasker het meest geschikt is voor u. 

Mondmaskers type I van Van Manen Hygiëneproducten

Bij Van Manen Hygiëneproducten verkopen wij Mondmaskers type I. Deze mondmaskers zijn niet geschikt voor medewerkers in de zorg maar wel voor cliënten of voor mensen met bijvoorbeeld een contactberoep. Dit mondmasker is simpeler en is onder andere geschikt voor reizen met het openbaar vervoer. U kunt deze mondmaskers per 50 stuks kopen. 

Type II

Naast de type I mondmaskers hebben wij ook een type II. Deze mondmaskers zijn speciaal bedoeld voor medewerkers in de zorg zodat het uitwisselen van lichaamsvloeistoffen wordt tegengegaan. U kunt deze maskers aanschaffen als u medische handelingen moet verrichten die geen gevaar vormen voor u of de patiënt. Ook deze maskers zijn per 50 stuks te koop. 

Mondmasker IIR

Ook hebben wij nog de mondmaskers genaamd type IIR in ons assortiment. Ook deze zijn speciaal bedoeld voor het tegengaan van de uitwisseling van lichaamsvloeistoffen vanuit de neus- en mondslijmvliezen. De mondmasker IIR bieden wij aan van het merk Medicom, een merk dat erg groot is binnen de medische branche. Hoewel deze maskers de laatste tijd lastiger te verkrijgen zijn in verband met COVID-19, hebben wij gelukkig nu weer een mooie voorraad in ons assortiment. Deze mondmaskers worden gebruikt als er wel een gevaar is voor de gezondheid van u of uw patiënt. U moet dit masker dan ook gebruiken wanneer u in direct contact komt met patiënten die besmet zijn geraakt door het coronavirus. 

Welk masker u ook draagt, houdt er rekening mee dat de gekleurde kant aan de buitenkant gedragen moet worden. De witte zijde van het masker moet aan de binnenkant worden gedragen. Kijk op https://www.shop-van-manen-hygieneproducten.com/ voor meer informatie.