Damons photo booth
Image default
Gezondheid

Koop of huur een hoogwaardig desinfectiezuil bij deze professional

Wilt u voor een bepaalde periode een hoogwaardig desinfectiezuil aanschaffen bij een gerenommeerd bedrijf? Dan bent u bij Desinfectie Paal op de juiste plek. Of u er nu een wilt huren of kopen: een mobiele desinfectiepaal met dispenser bestelt u eenvoudig bij deze professional. Heeft u een eigen onderneming? Dan plaatst het bedrijf het logo van uw onderneming op de desinfectiepaal, zodat deze feilloos aansluit bij uw huisstijl. Zo heeft u een echte blikvanger staan bij u op kantoor. Ontdek de mogelijkheden!

Desinfectiepalen in diverse modellen

Bij Desinfectie Paal heeft u de keuze uit verschillende modellen en prijsklassen en vindt u ongetwijfeld het model dat het best bij uw onderneming past; de ideale desinfectiepaal is binnen handbereik. Maar, waarom zou u precies nu een desinfectiepaal aanschaffen? Het maatschappelijke belang om de verspreiding van virussen tegen te gaan is nu belangrijker dan ooit. Door de snelle verspreiding van het COVID-19 virus zijn hygiënische voorzorgmaatregelen een vereiste geworden. Men is meer op zijn hoede en het zorgen voor elkaar is noodzaak.

Desinfectiemiddelen van uw horecaonderneming

Heeft u een eigen horecaonderneming, dan is een hoogwaardig desinfectiezuil van essentieel belang. Het plaatsen van een desinfectiepaal bij de ingang is een verantwoorde keuze. Alvorens een gast de zaak instapt, desinfecteert hij of zij de handen en wordt zo de verspreiding van bacteriën tegengegaan. Desinfectie Paal helpt u graag bij het vinden van het juiste desinfectiezuil voor uw onderneming en ontzorgt u waar mogelijk. Het bedrijf biedt namelijk een praktische desinfectiemethode aan die snel, handig én effectief werkt in de vorm van een mobiele desinfectiepaal met dispenser.

Ontdek de mogelijkheden

Met een desinfectiepaal met uw logo erop gedrukt, levert u een prachtig visite kaartje af. U kunt kiezen voor een elleboogdispenser, maar ook voor een elektrische dispenser. Wilt u desinfectiemiddelen aanschaffen bij deze specialist? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken over een hoge voorinvestering. Vanaf € 29,00 per maand heeft u namelijk al een desinfectiepaal. Heeft u specifieke vragen of wilt u meer weten over het bedrijf? Neem dan contact op met de professionals via de website.

https://www.desinfectie-paal.nl/