Damons photo booth
Image default
Gezondheid

Voor fysiotherapie op maat brengt u een bezoek aan deze praktijk in Den Haag

Heeft u regelmatig last van lichamelijke klachten? Dan is het verstandig om de pijnklachten te laten behandelen door een professional. Wanneer u te kampen heeft met rugklachten, doet u er verstandig aan om contact op te nemen met Rugschool. Dit is een praktijk voor fysiotherapie die gevestigd is in Den Haag. Al meer dan vijftien jaar helpen zij mensen van rugklachten af. Hierbij wordt u te allen tijde op persoonlijke wijze geholpen. De klachten kunnen immers per persoon verschillen. Waar de een vooral last heeft van de onderrug, zit het bij een ander juist meer bovenin of aan de zijkant. Daarom luistert deze specialist altijd goed naar uw klachten en wordt u voorzien van een behandeling op maat.

Ervaren fysiotherapeuten behandelen u op deskundige wijze

De rug is een complex onderdeel van het lichaam en verdient daarom aandacht van een professional. Het aanpakken van rugklachten is een ware specialiteit van de fysiotherapeuten die werkzaam zijn bij de Rugschool. Zij beschikken over de juiste kennis en kunde om u van uw pijn te verlossen. Er zijn verschillende vormen van fysiotherapie mogelijk in deze praktijk in Den Haag. Zo zorgen zij voor optimale resultaten via onder meer:

  • Manueel therapie
  • Sportfysiotherapie
  • Scholingsprogramma’s
  • Bekkenfysiotherapie
  • Dry needling
  • Schroth Therapie

Plan een intakegesprek in

Heeft u interesse in de behandelingen van de professionals van Rugschool? Maak dan een afspraak bij deze praktijk in Den Haag voor fysiotherapie op maat. Samen met u kijken hun deskundige medewerkers hoe uw klachten het beste aangepakt kunnen worden. Hiervoor gaan zij op zoek naar de aard van uw klachten tijdens een intakegesprek. Wanneer u een intakegesprek met een van hun fysiotherapeuten wilt inplannen, brengt u een bezoek aan de website van deze specialist. Hier vindt u meer informatie over de behandelmogelijkheden en de contactgegevens, zodat u eenvoudig en snel een afspraak kunt maken.