Damons photo booth
Image default
Beauty en verzorging

Laat u ontharen bij een erkende praktijk nabij Tilburg

Wanneer u haargroei heeft op ongewenste plaatsen, is dit erg vervelend. Ook overbeharing is iets waar veel mensen niet blij van worden. De vraag is: wat doet u eraan? Indien u het echt als bron van ergernis ervaart, is het wellicht een goed idee om voor definitieve ontharing te kiezen. Er zijn diverse praktijken waar ze deze dienst aanbieden. Bent u op zoek naar een professional in de buurt van Tilburg, Noord-Brabant, waar u uzelf wilt laten ontharen? Dermavision is een bedrijf dat u kan helpen. Dit bedrijf beschikt over de juiste apparatuur om u te verlossen van overbodige haartjes. De huidtherapeuten die er werkzaam zijn, zorgen ervoor dat u op veilige wijze definitief onthaard wordt.

De medewerkers stellen een persoonlijk behandelplan samen

Bij Dermavision werken gediplomeerde en gekwalificeerde huidtherapeuten. Nadat zij samen met u in gesprek zijn gegaan, stellen zij een persoonlijk behandelplan op maat samen. Het ontharen in hun vestigingen nabij Tilburg verloopt volgens twee verschillende methoden. Een van de twee heet Intense Pulsed Light, waarbij gebruik wordt gemaakt van een laser. Bij de andere methode wordt elektrische epilatie ingezet, wat als voordeel heeft dat het bij elke haarkleur werkt. Intense Pulsed Light daarentegen is enkel mogelijk bij pigment. De professionals van deze praktijk vertellen u graag meer over deze methoden tijdens een persoonlijk gesprek.

Plan een intakegesprek in

Bent u enthousiast geworden van het idee om definitief onthaard te worden? Laat uzelf dan ontharen bij deze professional in de omgeving van Tilburg, provincie Noord-Brabant. Dermavision beschikt over vestigingen in Berkel-Enschot en Waalwijk. Het weghalen van ongewenste haren is hun specialiteit. Wanneer u hier interesse in heeft, is het verstandig om een afspraak te maken via hun website. Tijdens een eerste intakegesprek achterhalen zij uw wensen en behoeften, terwijl u meer te weten komt over hun dienstverlening. Maak dus een afspraak en laat uw haartjes wegwerken door erkende huidtherapeuten!

https://dermavision.nl/