Damons photo booth
Image default
Beauty en verzorging

Permanente make-up laat u aanbrengen bij een ervaren kliniek in Oosterhout, nabij Breda

Permanente make-up biedt dé oplossing voor dames die niet meer dagelijks make-up op willen doen. Dit kan dagelijks tot wel een half uur in tijd schelen in de ochtend. Bent u ’s avonds moe? Dan kunt u meteen naar bed, zonder dat u uw make-up nog moet verwijderen. Ook tijdens het zwemmen of sporten hoeft u uzelf geen zorgen te maken over het uitlopen van uw make-up. Zoals u ziet biedt permanente make-up alleen maar voordelen. Zoekt u nog een salon in de buurt van Breda en Oosterhout, die op een professionele manier permanente make-up aanbrengt? Dan kunt u terecht bij Serena PMU.

Permanente make-up bij deze kliniek nabij Breda is voor iedereen

Permanente make-up is niet alleen geschikt voor dames die niet veel tijd hebben voor een uitgebreide beautyroutine. Het kan ook ontzettend handig zijn voor dames die er graag goed uit zien, maar de make-up simpel weg zelf niet aan kunnen brengen. Denk hierbij aan oorzaken als slecht zien, een onvaste hand hebben of allergieën voor gewone make-up. Serena PMU is een kliniek gevestigd in Oosterhout, die vanuit Breda gemakkelijk te bereiken is. Hier kunt u gebruik maken van behandelingen voor permanente make-up voor uw wenkbrauwen, lippen of ogen.

Permanente make-up wordt met de grootste zorg en aandacht aangebracht in Oosterhout

Voordat u de behandeling voor permanente make-up start, vindt er eerst een intakegesprek plaats in de kliniek in Oosterhout, nabij Breda. Hier worden uw wensen uitvoerig besproken en worden de mogelijkheden bekeken. Vervolgens wordt er een concept getekend, die pas na goedkeuring met definitieve pigmenten wordt aangebracht. Het aanbrengen van de permanente make-up gebeurd pas bij een tweede afspraak in de kliniek in Oosterhout, in de buurt van Breda. Of het nu voor het aanbrengen van vollere wenkbrauwen is, kleuring van de lippen of een subtiel lijntje bij de wimperrand; alle behandelingen worden hier met de grootste zorg en aandacht uitgevoerd.