Damons photo booth
Image default
Beauty en verzorging

Kappersspullen van hoogwaardige kwaliteit kun je hier online bestellen

Heb je een eigen kapsalon of ben je kapper-aan-huis en wil je graag kappersspullen online bestellen? Dan ben je op de goede plek bij Marion van Mooi. De kappersspullen die je hier online kunt bestellen zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben allemaal een scherpe prijs. Het aanbod kappersproducten bevat kappersscharen, maar ook tondeuses, stijl- en krultangen en styling- en verzorgingsproducten. Voor ieder type haar vind je bij deze specialist producten die het haar het mooist tot hun recht laten komen. Want dat sluit precies aan bij het motto van dit bedrijf, namelijk: iedereen is mooi.

Producten van topkwaliteit voor een fijne prijs

Marion van Mooi heeft een ruime collectie kappersproducten van topmerken. Zo kun je er bijvoorbeeld de innoverende producten van het merk Olaplex kopen. Deze producten bevatten ingrediënten die het haar beschermen, voeden en laten glanzen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om Olaplex nummer 4 en 5 te kopen. Olaplex nummer 4 is een shampoo die het haar sterker maakt en het vochtgehalte van het haar herstelt. In combinatie met de conditioner Olaxplex nummer 5 zorg je ervoor dat het haar volledig herstelt van beschadigingen van buitenaf en binnenuit. Het fijne aan deze producten is dat het geen extra gewicht in het haar brengt. Het haar verzwaart niet, maar voelt juist heerlijk licht en luchtig aan. Wil je jouw klanten een ultieme haarverzorgingsbehandeling geven? Dan doe je er goed aan de producten van Olaplex bij Marion van Mooi te kopen.

Maak je set kappersproducten compleet

Bij deze webshop kun je alle kappersspullen online bestellen om jouw set compleet te maken. Een fijne bijkomstigheid is dat je een hoge stapelkorting ontvangt wanneer je meerdere producten tegelijk bestelt. En bestel je voor 75 euro of meer? Dan verzendt dit bedrijf jouw bestelling gratis! De specialisten van Marion van Mooi staan te allen tijde klaar om jou van passend advies te voorzien. Neem dus gerust contact met ze op en laat je deskundig adviseren.