Damons photo booth
Image default
Beauty en verzorging

Een bodytreatment bij deze schoonheidssalon nabij Tilburg

Bent u er echt aan toe om even helemaal tot rust te komen met een ontspannende massage of door middel van lichaamspakking? Dan gaat u het best naar schoonheidssalon vanBeurden health & beauty in Goirle, nabij Tilburg. Bij deze schoonheidssalon kunt u voor diverse behandelingen terecht, waaronder een uitstekende bodytreatment. Elke behandeling wordt uitgevoerd door professionele en gediplomeerde medewerkers die u graag van de best mogelijke ervaring voorzien. De bodytreatments in het aanbod van deze specialist bestaan onder andere uit: een luxe scrubtreatment om verhoornde huidcellen op te lossen, een ontspannende lichaamsmassage, een gezichts- en lichaamsbehandeling gecombineerd, bodywrapping en een post-workout behandeling. Bespreek met de specialisten wat uw wensen zijn, dan raden zij u een behandeling aan die hier het meest op aansluit.

Een nieuwe look: van make-upadvies tot het epileren van uw wenkbrauwen

Wilt u graag een nieuwe make-up-look, professioneel make-upadvies, uw wenkbrauwen laten epileren en verven, uw wimpers laten verven of bijvoorbeeld een lashlift? De visagisten van deze schoonheidssalon nabij Tilburg helpen u graag verder. Ze gebruiken enkel exclusieve make-upmerken. Zo maken ze onder andere gebruik van het Italiaanse merk PUPA. De uitzonderlijke kwaliteit van dit hoogwaardige merk zorgt ervoor dat het veel gebruikt wordt voor modeshows en televisie-uitzendingen. Het wordt dan ook alleen in luxe salons en enkele winkels verkocht. Wanneer u graag uw wenkbrauwen altijd op en top wilt hebben, is het ook mogelijk om een epileerabonnement te kopen. Dit is een speciaal pakket waarbij u vijf keer kunt epileren of harsen tegen een scherpe prijs.

Bekijk het aanbod aan behandelingen op de website

Bent u benieuwd welke ontspannende en enerverende behandelingen allemaal mogelijk zijn bij deze gespecialiseerde schoonheidssalon in Goirle, nabij Tilburg? Bekijk dan het complete aanbod op de website. Wilt u na het zien van het aanbod nog meer informatie? Neem dan gerust contact op met de specialisten van dit bedrijf.

https://www.vanbeurden.nl/