Damons photo booth
Image default
Entertainment

Last minute inhuren van een DJ voor de bruiloft

Bij het organiseren van een bruiloft komt veel kijken. Ik ben er zelf best wel van geschrokken over hoeveel zaken ik moest nadenken om beslissingen te maken over dingen die mij niet echt interesseerde. Gelukkig hielp mijn man veel mee met het maken van de beslissingen. We wilde graag dat we ons geen zorgen hoefde te maken over mogelijke problemen tijdens onze bruiloft. Daarom hebben we veel tijd en geld gestoken in de organisatie.

Entertainment na de ceremonie

Een vriend van ons zou de muziek verzorgen op onze bruiloft. Helaas liet hij één week voor de bruiloft laten weten dat zaken anders liepen dan ze zouden moeten. Hij kreeg te horen dat hij niet meer kon door zijn werk, iets wat hij niet af kon zeggen. Voor ons dus helemaal vervelend, aangezien wij op hem rekende. Toen wij wat hadden rondgezocht op Google kwamen we op de website van Evenses. Deze website verhuurd allerlei acts, shows en artiesten. Hier hebben wij tegen een lage prijs nog een DJ kunnen regelen voor de week erna.

De dag van de bruiloft

Onze mooiste dag van ons leven hebben wij met veel plezier beleefd met al onze familie en vrienden. Samen met de DJ hebben wij een aantal genres uitgekozen die wij graag wilde horen na de ceremonie.