Damons photo booth
Image default
Beauty en verzorging

Laat uw oogleden liften met een bovenooglidcorrectie

Heeft u er behoefte aan om uw oogleden te laten liften? Hiervoor kunt u eenvoudig een bovenooglidcorrectie laten uitvoeren. Optimum Clinics beschikt over meerdere eigen klinieken in de regio Arnhem waar deze behandeling wordt aangeboden. Bij een bovenooglidcorrectie wordt overtollig huid-, spier- en vetweefsel van de bovenste oogleden verwijderd en herpositioneerd. Er wordt een incisie gemaakt die verborgen is in de natuurlijke ooglidplooi. Op deze manier wordt voorkomen dat u een blijvend litteken op het oog krijgt.

Uw arts voorziet u van alle informatie over de procedure

Voordat u een bovenooglidcorrectie ondergaat, wordt u uitvoerig ingelicht door de arts. Hij of zij vertelt u meer over de procedure, de mogelijke gevolgen en de herstelperiode. Voordat u daadwerkelijk behandeld wordt, krijgt u eerst een week bedenktijd. Nadat u definitief besloten heeft om de operatie te ondergaan, ondertekent u een formulier waarmee u toestemming geeft. Ook worden er nog enkele vragen aan u gesteld voorafgaand aan de behandeling. De kliniek wil er namelijk zeker van zijn dat u instemt met de gehele procedure, of deze nu in de hoofdpraktijk in Oosterbeek is, of in een andere vestiging in de buurt van Arnhem.

Neem contact op met de medische specialisten

Bij Optimum Clinics staat kwalitatief hoogwaardige zorg voorop. Naast bovenooglidcorrecties worden er nog diverse andere behandelingen uitgevoerd. Eén daarvan is de behandeling van huidkanker. Wanneer u verdachte plekjes op uw huid ziet, kan het zijn dat uw medisch specialist concludeert dat u huidkanker heeft. Deze verdachte plekjes worden direct verwijderd indien nodig. Bij Optimum Clinics bent u verzekerd van een snelle behandeling van uw huidkanker, daar u geen last heeft van lange wachtrijen. Er wordt direct getest of u te maken heeft met een kwaadaardige vorm. De uitslag hiervan ontvangt u normaliter binnen een week. Ook hoort u dan of, en zo ja, welke behandeling nodig is. Ziet u een verdacht plekje op uw huid? Of wilt u graag meer informatie over de behandeling van huidkanker? Neem dan contact op met de medisch specialisten van deze organisatie.