Damons photo booth
Image default
Beauty en verzorging

Doeltreffende IPL in Eindhoven

Voor een goede IPL in Eindhoven gaat u het best naar SkinLab. Uw huid is niet alleen uw grootste orgaan, maar ook het enige zichtbare. Daarom zorgt een ongemak of aandoening vaak voor onzekerheid. De medewerkers van dit huidsalon zijn stuk voor stuk BIG-geregistreerde specialisten die diverse huidbehandelingen kunnen uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan couperoseverwijdering, fijne rimpels en acné behandelen, de verwijdering van pigmentvlekken en IPL. Een behandeling heeft niet alleen effect op de gezondheid van uw huid, maar ook op uw zelfvertrouwen en geluksgevoel.

Een volledige reiniging van uw huid

U kunt bij SkinLab niet alleen terecht als u een specifiek gedefinieerd probleem heeft met uw huid. Een IPL in Eindhoven is dus niet altijd nodig. Naast de behandeling van verouderingsverschijnselen is er ook voor een effectieve huidreiniging geen IPL in Eindhoven nodig. Wanneer uw huid zichtbaar beïnvloed wordt door stress, hormonale veranderingen, uv-straling, een veranderd slaappatroon of een verkeerde huidverzorging, kan een dieptereiniging uitkomst bieden. SkinLab behandelt uw huid met producten van ZO Skin Health. Dit merk richt zich niet op het bestrijden van huidproblemen, maar op de gezonde behoefte van iedere huid. Met deze op een gezonde basis gerichte aanpak ziet u al na één behandeling aanzienlijk resultaat.

Behandelingen in de zomer en de winter

Vaak wordt gezegd dat de winter de beste periode voor een lichtflitstherapie is. Dit is niet noodzakelijk waar, want wanneer u op wintersport gaat of door een andere reden tijdens dit seizoen alsnog vaak in de zon bent, vindt er ook blootstelling aan de zon plaats. Wat men bedoelt, is dat het in de winter in het algemeen gemakkelijker is om bepaalde gebieden van de huid af te schermen van zonlicht. De winter geldt dus niet per se als een seizoen waarin betere effecten worden bewerkstelligd, maar in dit seizoen is dit wel vaak gemakkelijker.

https://skinlab-eindhoven.nl/