Damons photo booth
Image default
Beauty en verzorging

Ga langs bij deze kapper in Vlaardingen

Is het tijd om de puntjes van je haar te laten knippen? Wil je jouw uitgroei laten bijwerken? Of ben je eens op zoek naar een compleet andere coupe? Wat je ook wilt laten doen, Kapperazzi in Vlaardingen is de kapper voor jou. Hier kun je terecht voor uiteenlopende behandelingen. De deskundige medewerkers van deze kapsalon staan dan ook graag voor je klaar. Laat je haar knippen, kleuren of stylen door deze experts. Op deze manier weet je zeker dat je met een tevreden gevoel de kapsalon weer verlaat.

Deze kapper weet alles over gezond haar

Bij Kapperazzi, jouw kapper in Vlaardingen, doen ze meer dan alleen stylen, knippen of verven. Zij hechten namelijk ook veel waarde aan het feit dat jouw haar gezond is. Ze gebruiken daarom enkel producten van de beste merken, zoals Schwarzkopf en American Crew. Ook weten ze veel af van hoofdhuidmassages en voeren ze deze regelmatig uit bij klanten. Deze massages zijn gebaseerd op de speciale Shiatsu technieken. De kappers van Kapperazzi weten dat een gezonde hoofdhuid de basis is voor een gezond kapsel. Zij doen er dan ook alles aan om jouw hoofdhuid gezond te houden.

Maak een afspraak en ga langs

Wil je jouw haar onder handen laten nemen door deze professionele kapper in Vlaardingen? Dat is een zeer goed idee. Bij Kapperazzi weet je zeker dat jouw haar in goede handen is. Ook voorzien de deskundige medewerkers je graag van persoonlijk advies over wat er allemaal mogelijk is. Denk je bijvoorbeeld aan een hele andere kleur dan die je nu hebt? Of wil jij je haar kort laten knippen? De experts van deze kapsalon geven je altijd eerlijk advies. Voor het maken van een afspraak neem je een kijkje op de website. Je maakt een afspraak eenvoudig online of door even naar de kapsalon te bellen. Voor je het weet zit jij in de kappersstoel en geniet je van je nieuwe coupe!

https://www.kapperazzi.nl/home.php