Damons photo booth
Image default
Beauty en verzorging

Jukbeenderen opvullen met fillers door deze specialist

Wanneer u weinig volume heeft op uw jukbeenderen, is het mogelijk om dit te creëren met fillers. Kliniek De Medici in Blaricum in ’t Gooi, nabij Bussem en Laren, is hiervoor het perfecte adres. Deze kliniek is gespecialiseerd in huidverbetering en huidverjonging. Dankzij de persoonlijke aanpak van deze specialist krijgt u een passende behandeling en beschikt u snel over een jonge en frisse huid! Zij maken hierbij gebruik van injectables (bij butoline-toxine, filler en Profhilo behandelingen), krachtige producten van Dr. Zein Obiga, cryotherapie (bevriezing) en thermocoagulatie (verwarming).

Een jeugdige uitstraling door fillers te laten plaatsen

Een jeugdig gezicht met een frisse uitstraling wordt gekenmerkt door een duidelijke driehoekvorm. Deze driehoek wordt gevormd door mooi gevormde jukbeenderen aan de bovenzijde en een strakke kaaklijn aan de onderzijde. Mist u zelf het volume bij uw jukbeenderen? Laat op uw jukbeenderen fillers plaatsen om deze op te laten vullen door de professionals van Kliniek De Medici in Blaricum in ’t Gooi, nabij Bussem en Laren. Na de behandeling ziet u direct al het eerste resultaat. Echter heeft het hyaluronzuur tijd nodig om zich goed in het omliggende weefsel te nestelen. Doordat de aanmaak van het nieuwe collageen dan pas echt op gang komt, wordt het resultaat gedurende tien tot twaalf weken alleen maar mooier. Bovendien krijgt u een mooi en natuurlijk resultaat doordat de vakbekwame medewerkers van deze specialist de fillers goed verdelen.

Vraag een gratis consult aan

Twijfelt u er over of u fillers wilt laten plaatsen op uw jukbeenderen om meer volume en een jongere uitstraling te creëren? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis consult aan bij deze gespecialiseerde kliniek. Bij de specialisten van dit bedrijf kunt u geheel anoniem u laten voorlichten en al uw vragen en twijfels in vertrouwen bespreken. Daarbij bent u bij deze specialist verzekerd van een goede prijs-kwaliteit verhouding.

https://kliniekdemedici.nl/