Damons photo booth
Image default
Gezondheid

Krijg uw mobiliteit terug met een aangepaste autostoel

Wanneer u minder mobiel bent en in een rolstoel zit, is het in en uit gaan van een auto een hele opgave. Laat staan zelf rijden of comfortabel in een autostoel zitten. Met de juiste autoaanpassingen wordt uw leven een stuk aangenamer. De firma Anders Autotechniek helpt u graag met het toegankelijk maken van uw auto voor een rolstoel. Met de juiste aanpassingen, precies zoals u dat wenst, wordt uw auto gevormd tot de voor u ideale aangepaste auto.

Maak uw auto weer toegankelijk

De diensten die Anders Autotechniek levert, zijn zeer uiteenlopend. Er zijn verschillende werkzaamheden die zij voor u uitvoeren om uw auto zo toegankelijk mogelijk te maken. Denk hierbij aan een extra steun, een aangepaste autostoel of grotere ingrepen zoals een compleet omgebouwde auto. Deze werkzaamheden zijn allemaal aangepast aan uw wensen zodat u heel gemakkelijk en comfortabel de auto kunt besturen.

Een aangepaste autostoel

Voor optimaal comfort en voldoende vrijheid is het mogelijk om een aangepaste autostoel te kopen bij Anders Autotechniek. Zij bouwen diverse typen auto’s om voor mensen in een rolstoel en plaatsen daar en perfect passende aangepaste autostoel in. Op die manier wint u uw vrijheid weer terug! Wilt u naast uw auto ook een brommobiel van aanpassingen voorzien? Geen probleem, ook daar gaan ze mee aan de slag voor u. Daarnaast kunt u bij hen uitstekend terecht voor het aanpassen van het bedieningspaneel, het realiseren van een aangepaste autostoel voor zowel bestuurder als meerijders, het monteren van liften en het verlagen van de instapdrempel.

Vraag naar de mogelijkheden

De autoaanpassingen die Anders Autotechniek uitvoeren zijn nagenoeg eindeloos! Bent u benieuwd of zij met uw wensen aan de slag kunnen? Zou u ook graag een aangepaste autostoel willen? Neem contact met hen op en vraag naar de mogelijkheden. De specialisten bespreken graag tijdens een afspraak hoe zij u kunnen helpen.

https://www.anders-auto.nl