Damons photo booth
Image default
Bedrijven

Wat te regelen bij een uitvaart Dordrecht?

Is er een dierbare overleden dan komt er veel kijken bij het regelen van een uitvaart Dordrecht. Een van de eerste dingen is het contact opnemen van een arts om het overlijden vast te laten stellen. Wanneer uw dierbare in een ziekenhuis is overleden dan wordt dit geregeld. Daarna kunt u mij bellen om de laatste verzorging en de uitvaart Dordrecht te regelen. We gaan dan samen de uitvaart regelen op weg naar een persoonlijke afscheid.

Laatste verzorging

Na het overlijden moet uw dierbare worden gewassen en aangekleed. Deze laatste verzorging kunnen wij voor u regelen maar mag u ook zelf doen. Hierbij zult u dan geholpen worden door ons of iemand van de thuiszorg of verpleging. U kunt de kleding klaarleggen. Het gaat om ondergoed, sokken en bovenkleding. De haren van uw dierbare zullen gedaan worden en indien wenselijk wordt er make-up aangebracht. Hierna kunt u kiezen om de kist te sluiten of open te laten tot de uitvaart Dordrecht.

Uitvaartverzorging

Wanneer er iemand is overleden en u de uitvaart Dordrecht regelen moet komt er veel op u af. Samen gaan wij in gesprek om u te helpen om het afscheid naar uw wens vorm te geven. Als er een wensenboekje is of er zijn op een andere manier al vooraf zaken geregeld dan worden deze ingepast. Zo is het nodig om te weten waar uw dierbare moet worden opgebaard en ook de kist moet worden uitgezocht. Verder is het belangrijk om te weten of het een begrafenis of een crematie wordt, op die manier worden de eerste stappen voor een uitvaart Dordrecht geregeld. Er zal verder besloten moeten worden hoe de dag van de uitvaart  Dordrecht eruit zal zien. Misschien vindt u het fijn dat de dag wordt vastgelegd door een afscheidsfotograaf. Er is zoveel mogelijk en in gesprek met u komen we samen tot een invulling van de uitvaart die het beste bij u past.