Damons photo booth
Image default
Society / Relationships

Het ideale huwelijkscadeau!

Recent heb ik samen met een vriend een origineel huwelijkscadeau gegeven aan een echtpaar dat wij allebei kenden. Het was iets ongebruikelijks, namelijk een tijdschrift. Dit klinkt natuurlijk vrij eenvoudig, maar het heeft een enorme waarde op emotioneel vlak. Het is namelijk een cadeau wat ervoor zorgt dat je veel herinneringen kunt opslaan in een tijdschrift. In de volgende alinea zal ik beschrijven wat het huwelijkscadeau precies inhoudt en hoe het was om dit te kopen bij Jilster.

Het huwelijkscadeau van Jilster

Wij hebben er dus voor gekozen om een huwelijkscadeau bij Jilster te kopen voor onze vrienden. Het gaat hier om een tijdschrift wat wij helemaal naar eigen wensen in elkaar hebben gezet. Dit van vorm tot inhoud, het is een concept wat erg uniek is in mijn optiek, omdat er vaak wel bepaalde richtlijnen zijn voor het maken van een product, vaak kun je kiezen uit bepaalde opties, maar bij Jilster is dit niet het geval, de vrijheid ligt volledig bij de klant. In het geval van een huwelijkscadeau is dit erg belangrijk, omdat het iets is wat echt honderd procent uniek moet zijn. Het zou een enorme blunder zijn als er iemand is die precies hetzelfde tijdschrift geeft aan het echtpaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Indien je na het lezen van deze blog enige interesse hebt gekregen in het huwelijkscadeau van Jilster dan kun je de website bezoeken. Hier zie je een aantal voorbeelden van het werk wat voorheen gedaan is. Zo kun je een indicatie krijgen van wat je kunt verwachten. Ook kun je dan bepalen of je denkt dat het iets is wat bij jou past. In de meeste gevallen zal je verbaasd staan van de resultaten en als het niet jouw smaak is dan kun je met een medewerker van Jilster het gesprek aangaan. Tijdens dit gesprek kunnen jullie samen bepalen wat het beste huwelijkscadeau is dat u wilt geven, jij weet immers het beste wat past bij het bruidspaar. De Jilster medewerker kan hooguit wat instructies geven en kijken hoe het allemaal een mooi geheel wordt, ontwerpen is tenslotte zijn vak.