Damons photo booth
Image default
Society / Relationships

Het huren van een touringcar met een beetje meer

Een touringcar huren om met een gezelschap een dagtocht te ondernemen? Voor een groepsreis of bijvoorbeeld een evenementbezoek? Of mogelijk hebt u iets te vieren. Bij Noot adviseren ze u graag en vrijblijvend.

Bij Noot Ede kunnen ze desgewenst ook het hele feest voor u verzorgen. Door hun uitgebreide netwerk en prima contacten met feestlocaties, restaurants, hotels en dagtochtbestemmingen maken zij van uw personeels- of bedrijfsfeest een fantastisch festijn.

Alleen een touringcar huren bij Noot Ede kan natuurlijk altijd. Hun wagenpark kent een uitgebreid aanbod aan touringcars in diverse maten en soorten.

 

Een touringcar huren voor een personeels- of bedrijfsfeest

Voor een personeelsfeestje, een personeelsbijeenkomst of een welverdiend dagje uit voor medewerkers of gepensioneerden kunt u bij een Noot een (mini)touringcar huren.

Organiseert u een congres, een seminar of opleiding? Dan zorgen zij ervoor dat alle deelnemers op tijd aanwezig zijn en volgens afspraak netjes weer worden opgehaald.

 

Schoolreisje

Natuurlijk kunt u bij Noot alleen de touringcar huren voor het schoolreisje maar het is toch wel een uitdaging om steeds weer iets nieuws te verzinnen. Noot maakt het u gemakkelijk met hun schoolreisjesgids vol leuke, spannende en interessante bestemmingen. Er is altijd wel een uitstapje bij dat past bij uw leerlingen en uw budget. En u kunt het krijgen zoals u het hebben wilt: Noot regelt alleen het vervoer, of verzorgt voor u het hele schoolreisje. Alles erop en eraan. Inclusief entree en bijvoorbeeld een patatje of ijsje.

Bij een schoolreisje staat veiligheid voorop. Daarom is elke bus voorzien van veiligheidsgordels, een kooiconstructie, ABS en ESP. De chauffeur is goed opgeleid en weet met de doelgroep om te gaan. Hij of zij volgt regelmatig trainingen verkeersveiligheid en slipcursussen, en is in het bezit van het certificaat Levensreddend Handelen. Uw leerlingen zijn in goede handen.

 

Compleet verzorgde dagtochten

Noot verzorgt compleet verzorgde dagtochten. Ter inspiratie een overzicht van de dagtochten die het meest bij Noot geboekt worden:

  • Boottocht over de Linge
  • Oude Ambachten- en Speelgoedmuseum, Terschuur
  • Zandsculpturen, Garderen
  • Moeke Mooren, Appeltern
  • Pluimveemuseum, Barneveld

Heeft u het anders in gedachten? Wilt u bijvoorbeeld andere tijden, of met een kleinere of grotere groep? Bij Noot regelen ze het gewoon. In overleg is (bijna) alles mogelijk. Samen met u stellen ze een programma samen dat volledig aansluit op uw wensen, mogelijkheden en budget.