Damons photo booth
Image default
Aanbiedingen

Relatietherapie nodig?

Relatietherapie nodig? Romy Quint staat voor jullie klaar. Als expert op het gebied van relaties creëert zij ’taylor-made’ programma’s die naadloos aansluiten bij jullie persoonlijke uitdaging. Romy helpt bij het vinden van oplossingen die bijdragen aan een goede verstandhouding tussen partners en eventuele kinderen.

Gedragsspecialist Romy Quint heeft veel in het buitenland gewoond en in verschillende steden gestudeerd. Ze is opgeleid als Demartini Methode Facilitator. Ga naar https://quintrelatietherapie.nl/ voor meer informatie.

Werkwijze relatietherapie

Het is niet het voorval dat het probleem veroorzaakt, hoe je met een voorval omgaat bepaalt of het een probleem wordt. Daar draait het om bij de werkwijze van de relatietherapie.

Het aantal afspraken per traject verschilt maar gemiddeld duurt een traject zes sessies. Om het meeste uit een traject te halen wordt er van je verwacht dat je tussen dat je tussen de sessies door zelf aan de slag gaat met wat er besproken is.

Het krachtige traject is op jullie persoonlijke uitdagingen afgestemd en leidt gegarandeerd tot inzicht in elkaar en in jezelf. Het traject zit boordevol waardevolle informatie om je te tonen hoe je van een crisis een kans maakt. Bovendien geeft het traject je belangrijke principes en tools om wrok, oordeel, woede en onrealistische verwachtingen op te lossen. De beproefde en wetenschappelijk onderbouwde werkwijze leidt steevast tot meer begrip, respect en harmonie.

Wat je leert in een relatietherapie-traject bij Romy Quint:

  • De dynamiek van je gezin van herkomst, en van je huidige relatie begrijpen.

  • Meer van je (ex)partner genieten.

  • Begrijpen waarom bepaalde gebeurtenissen zich hebben voorgedaan.

  • Meer waardering krijgen voor je huidige relaties.

  • Meer waardering voor jezelf krijgen.

 

Wat is de Demartini Methode

Dr. John Demartini is bekend van de The Secret. Een film en documentaire die gaan over het zelf realiseren van succes en geluk. Als oprichter van het Demartini Instituut wil hij mannen, vrouwen en kinderen inspireren om hun doelen beter te bereiken. De Demartini-methode is ontwikkeld door Dr. John Demartini en is het hoogtepunt van meer dan 44 jaar onderzoek en studies in tal van disciplines. De Demartini-methode is een krachtige, effectieve en efficiënte methode voor persoonlijke transformatie.