Damons photo booth
Image default
Gezondheid

Gespecialiseerde fysiotherapie in Den Bosch

Zoekt u een goede praktijk in Den Bosch waar u terecht kunt voor gespecialiseerde fysiotherapie, zoals acupunctuur en dry needling? Dan bent u bij Fysiotherapie en manuele therapie Dirkse van den Heuvel aan het juiste adres. Zij helpen u om uw pijnklachten te verminderen, uw beweegbaarheid te vergroten of bij het herstel na een operatie of ongeval. U kunt ook op hun rekenen wanneer u blessures wilt voorkomen door uw spierkracht te verbeteren. Hiervoor bieden ze onder andere groepslessen aan waarbij u ook meteen aan uw conditie werkt. Zo helpen ze u om weer goed in uw vel te zitten.

Zonder verwijzing meteen een afspraak maken

Wanneer u voor fysiotherapie of acupunctuur langsgaat bij deze praktijk in Den Bosch, heeft u geen verwijsbrief nodig. U kunt fysiotherapie namelijk altijd uit eigen beweging gaan volgen en hoeft hiervoor niet eerst langs de huisarts. Dat scheelt tijd, waardoor u snel de problemen die u heeft, kunt aanpakken, of kunt ingrijpen voordat pijnklachten verergeren. Twijfel daarom niet wanneer u gewrichtsklachten ervaart of merkt dat u in uw bewegingsvrijheid beperkt wordt. Neem meteen contact op met deze praktijk en ga langs voor een behandeling op maat. Door tijdig in te grijpen, voorkomt u erger en bevordert u bovendien het herstelproces. Dan bent u er sneller weer bovenop, zodat u weer pijnvrij en onbelemmerd uw dagelijkse activiteiten kunt ondernemen.

Een specialistische behandeling voor iedere klacht

Heeft u last van een of meerdere gespannen spieren en krijgt u het maar niet voor elkaar om zelf de spieren weer te ontspannen? Dan is het een goed idee om voor dry needling of acupunctuur langs te gaan bij Fysiotherapie en manuele therapie Dirkse van den Heuvel in Den Bosch. Met behulp van naalden zorgen zij er dan voor dat de spierspanning vrijkomt, zodat u uw spieren weer kunt ontspannen. Voor het ontspannen van spieren is dry needling ideaal, terwijl acupunctuur weer andere voordelen heeft en verlichting biedt aan een breder scala aan klachten. Zo kan het zowel lichamelijke als mentale klachten aanzienlijk verminderen of zelfs compleet verhelpen.