Damons photo booth
Image default
Gezondheid

Maak kennis met de nieuwste artrose behandeling op de markt

Heeft u al veel geprobeerd, maar bent u nog steeds op zoek naar een goede artrose behandeling? Dan doet u er goed aan om aan te kloppen bij Carpus voor de nieuwste artrose behandeling op de markt. Carpus is een ervaren praktijk in massage en fysiotherapie. Het geloof is dat door middel van massage en fysiotherapie veel lichamelijke klachten verminderd en/of verholpen kunnen worden. Het is dan ook niet toevallig dat dit bedrijf een van de weinige plekken in Nederland is dat de deze artrose behandeling aanbiedt. Als herhaaldelijke oefeningen of geneesmiddelen niet de oplossing zijn gebleken voor uw klachten, doet u er goed aan meer informatie in te winnen over de nieuwe Laser en PEMF behandeling.

Wat doet deze behandeling precies?

Tijdens de Laser en PEMF behandeling worden gecontroleerde gepulste elektromagnetische velden gebruikt om de bloedtoevoer naar onder andere de huid en spieren te verbeteren. Ook wordt de uitwisseling tussen cellen aanzienlijk beter, wat een groot voordeel kan zijn bij mensen met artrose. Bij artrose is namelijk het kraakbeen in de gewrichten niet optimaal in werking, waardoor er pijnklachten ontstaan. Door deze artrose behandeling zal uw kraakbeen een oppepper krijgen en zullen de pijnklachten verminderen of verholpen worden. Helaas zit artrose vaak in veelgebruikte gewrichten, zoals knieën of handen. Deze nieuwe behandeling kan uw leven weer een stuk aangenamer maken.

Ook voor andere klachten gaat u naar Carpus

Niet alleen bij artrose, maar ook bij andere lichamelijke klachten bent u welkom om bij Carpus naar mogelijke behandelingen te vragen. Massage wordt veel gebruikt om klachten te verhelpen of voorkomen. Door middel van massages gaan lichaamsvloeistoffen namelijk (weer) vloeien en waardoor bijvoorbeeld de spierfunctie verbetert. Zit u voor uw werk bijvoorbeeld veel achter de computer en krijgt u last van uw schouders of nek? Onder andere fysiotherapie en gerichte massage zijn erg effectief gebleken bij het verminderen of verhelpen van zulke pijnklachten. Heeft u ergens anders last van? Neem dan gerust contact op met Carpus om over uw lichamelijke klachten te praten en om samen een mogelijke oplossing te vinden.

https://www.carpus.nl/