Damons photo booth
Image default
Beauty en verzorging

Hair & Looks: de professionele en persoonlijke kapper in Tilburg

Bent u op zoek naar een nieuwe kapper in Tilburg? Het kan een uitdaging zijn om een zaak te vinden waar u zich op uw gemak voelt en waar uw haar op de juiste manier geknipt wordt. Bij een combinatie van deze twee eigenschappen zit u op de juiste plek. Bij Hair & Looks wordt ernaar gestreefd u dit gevoel te bezorgen. De kapsters combineren professionaliteit met een persoonlijke aanpak en helpen u aan het kapsel dat u voor ogen heeft. Uw wensen worden serieus genomen en staan bij Hair & Looks altijd centraal.

Specialisten die hun vak verstaan

Bij deze kapper in Tilburg hebben de specialisten ieder hun eigen tak van sport. Zo is de ene kapster gespecialiseerd in het knippen van heren, de ander in behandelingen met verf en een derde is goed met kinderen. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat iedereen zich in de kapperszaak vertrouwd en comfortabel voelt. Daarnaast hebben de specialisten ruimschoots ervaring en volgen zij regelmatig een training bij Roverhair. Hier worden ze geschoold in de laatste trends en de nieuwste knip- en kleurtechnieken. Bij deze kapper in Tilburg kunt u een goede techniek en een prettige afspraak verwachten.

Met regelmaat naar de kapper? Ga voor een abonnement

Bovendien wordt bij Hair & Looks met een kappersabonnement gewerkt. Dit werkt hetzelfde als eenieder ander abonnement en maakt een regelmatig bezoek aan deze kapper in Tilburg heel eenvoudig. Een vast bedrag per maand stelt u in staat om een onbeperkt aantal afspraken te plannen. Niet alleen voor particulieren, maar tevens voor zakelijke klanten is dit prettig en zeer eenvoudig af te sluiten. Zowel u als uw personeel kunnen van het gemak van onbeperkt kappersbezoek gebruikmaken. Bent u benieuwd naar de ervaringen van (vaste) klanten van deze kapper in Tilburg? Neem een kijkje op de website en lees ze op uw gemak door. 

https://hairandlooks.nl