Damons photo booth
Image default
Society / Relationships

Een videograaf op je bruiloft? Altijd een kadootje

De videograaf op de bruiloft van onze dochter en schoonzoon was een kadootje van ons voor hen. Lang hebben we niet hoeven zoeken naar de perfecte videograaf voor die dag. Arthur van Artvideo gaf ons direct het idee dat hij wist waar hij het over had. Zijn jarenlange ervaring in het vastleggen van de perfecte momenten op bijvoorbeeld een bruiloft gaf voor ons de doorslag om hem in de arm te nemen voor die dag. Hij werkt met pakketten. We konden kiezen uit drie verschillende soorten. Echter was het voor ons absoluut geen optie om Artvideo niet de hele dag aanwezig te laten zijn. Wij wilden dat hij geen enkel bijzonder moment van dé dag van onze dochter en schoonzoon zou missen. Dus kozen wij voor pakket drie. Wel het duurste, maar daar heb ik tot op heden absoluut geen spijt van. Immers, je dochter trouwt als het goed is slechts één keer. Dat hadden we zeker voor haar over. En wat zijn beiden blij met het eindresultaat!

Het werk van de videograaf op de bruiloft blijft genieten

Al jaren genieten we van de videograaf en zijn werk op de bruiloft van mijn dochter en schoonzoon. Elk jaar op hun bruiloft vieren ze met hun tweetjes en de twee kinderen met wie ze inmiddels een gezinnetje vormen, de dag dat ze elkaar het ja-woord gaven. Dat doen ze door de beelden van de videograaf die maar liefst 12 uur op hun dag aanwezig is geweest, te bekijken. Een traantje wegpinken bij alle mooie beelden is ondertussen echt een traditie geworden. Nog steeds na zes jaar. Dat alleen al geeft aan hoe bijzonder het werk is dat Artvideo levert.

Een videograaf op een bruiloft zorgt voor een bevoorrecht gevoel

Het is zo mooi om met behulp van het werk van de videograaf op de bruiloft terug te kunnen naar zes jaar geleden. Terug naar de energie die er hing rondom het bruidspaar. Terug naar alle emoties van die bijzondere dag. Om je eigen gezicht te kunnen zien. Maar ook de gezichten van familie en vrienden. De videograaf heeft het intense geluk en de oprechte vreugde van alle aanwezigen op de bruiloft van mijn dochter heel goed weten vast te leggen. Als ouders van de bruid vinden we het een voorrecht dat we al deze momenten met behulp van de videograaf steeds weer opnieuw kunnen beleven.