Damons photo booth
Image default
Gezondheid

Een tandarts die u onder narcose behandeld

Een tandarts kan er in overleg met u voor kiezen om u onder narcose te behandelen. Dit wordt vaak gedaan als u erg angstig bent voor een tandarts. Een gespecialiseerde narcosetandarts kan u dan behandelen terwijl u slaapt. Veel mensen zijn bang voor de tandarts. En dat is helemaal niet erg. Het is wel belangrijk om dit te vermelden als u naar de tandarts gaat. De tandarts kan dan samen met u op zoek gaan naar een oplossing, zoals onder narcose gaan. Een praktijk die gespecialiseerd is in behandelingen onder narcose is Tandartspraktijk St. Jozef in Deventer.

Hoe gaat deze tandarts te werk voor behandelingen onder narcose?

Als u bij deze tandarts bent voor een behandeling onder narcose, dan zullen zij u rustig vertellen wat er gedaan gaat worden. Het is natuurlijk niet goed als u een noodzakelijke behandeling maar blijft uitstellen, omdat u zo angstig bent voor de tandarts. Tandartspraktijk St. Jozef kan u goed helpen in deze situatie. Op een rustige manier vertelt de tandarts u welke behandeling zal plaatsvinden onder narcose en hoe u onder narcose wordt gebracht. Ze ontvangen u in een prettige en rustgeven sfeer. Ze nemen alle tijd voor u en werken op basis van vertrouwen, begrip en openheid. Ze hebben een speciaal angstspreekuur waarin naar behandelmogelijkheden gekeken wordt. Ze hebben een speciale anesthesist die u voor een behandeling bij de tandarts onder narcose brengt.

Behandeling is voorbij voordat u het weet

Als u eenmaal onder narcose bent gebracht bij de tandarts, dan krijgt u niets mee van de behandeling. Uw gezondheid wordt continu gemonitord. De narcose is na de behandeling ook weer snel uitgewerkt. Zo kunt u vaak binnen een uur alweer naar huis, onder begeleiding. Tandartspraktijk St. Jozef zoekt samen met u graag naar een gepaste behandeling en een manier om van uw angst af te komen. Een gezond gebit is belangrijk en haalbaar als u angstig bent. Ga eens in gesprek met uw tandarts en laat u informeren over de mogelijkheden.

https://tandartsenpraktijkstjozef.nl/