Damons photo booth
Image default
Society / Relationships

9 maanden invulboek

Het onmisbare 9 maanden invulboek

Je zwangerschap is een bijzondere tijd. Soms zwaar, maar meestal leuk en spannend. Er komt nogal wat op je af gedurende die negen maanden: hormonen veranderen je lijf, het gevoel van nieuw leven in je buik, de voorbereidingen op de komst van de baby, een heel (para)medisch circus dat voor je wordt opgetuigd, met verloskundigen, een gynaecoloog, kraamhulpen, zwangerschapsyoga of zwangerschapsgymnastiek en daarnaast nog veel vrienden en familie met goedbedoelde en hopeloos tegengestelde adviezen. Kortom, een wirwar van ervaringen die je behoorlijk uit je evenwicht kunnen brengen. Dan is het fijn om af en toe even een stapje terug te doen en alles wat je overkomt in perspectief te zetten met het 9 maanden invulboek van Studio Ins & Outs.
Dit leuke invulboek met stijlvol design biedt je ruimte om alles wat je overkomt op papier te zetten. Het 9 maanden invulboek geeft je daarmee houvast in deze bijzondere periode. Ook bevat het boek plenty tips om alles in goede banen te leiden. Daardoor is dit invulboek onmisbaar voor zwangere vrouwen.

Het 9 maanden invulboek: jouw verhaal over een mooie periode in je leven

Het 9 maanden invulboek groeit tijdens je zwangerschap uit tot een echte steun en toeverlaat, een medium waarin je kunt beschrijven wat je overkomt. Vul het boek regelmatig aan en je zult zien dat over een periode van 9 maanden een mooi verhaal ontstaat over je zwangerschap. De zorg die je aan het invullen van het boek besteedt, betaalt zich uiteindelijk terug wanneer het invulboek resulteert in een compleet verhaal over deze spannende, maar mooie periode uit je leven.

Bestel het 9 maanden invulboek voor jezelf of voor een vriendin

Het 9 maanden invulboek is grotendeels gebaseerd op eigen ervaringen en dat merk je direct. Daarom is het een fantastisch boek om jezelf kado te geven, maar ook heerlijk om te geven aan een zwangere vriendin tijdens een babyshower. Kijk daarom snel op de website van Studio Ins & Outs en bestel het invulboek.

https://www.studioinsenouts.nl/c-4219024/zwangerschap/