Damons photo booth
Image default
Beauty en verzorging

Waarom is de Dermapen de beste gezichtsbehandeling tegen acne-littekens?

Wanneer u op zoek gaat naar de beste gezichtsbehandeling tegen acnelittekens komt u verschillende methodes tegen, waaronder de Dermapen. De Dermapen is een van de nieuwste methoden om het huidoppervlak te vernieuwen en te verfraaien. Het kan erg vervelend zijn wanneer de huid door acne in het verleden blijvende littekens heeft opgelopen in het gezicht. De Dermapen vernieuwt en zuivert de huid. Wat zijn de voordelen van de Dermapen die het tot de beste gezichtsbehandeling maakt tegen acnelittekens?

Hoe werkt de Dermapen gezichtsbehandeling?

De Dermapen bestaat uit een handzaam apparaat met een veer en kleine naaldjes die in diepte kunnen worden versteld. Deze naaldjes maken een gaatje in de huid dat onzichtbaar is voor het blote oog. De natuurlijke celdeling krijgt hierdoor een boost. De huidtherapeut van Huidinstituut Callista gaat vakkundig tewerk. De Dermapen wordt deskundig afgesteld op uw huid. Uw persoonlijke resultaat wordt bijgehouden en na een kuurverband aan behandelingen zichtbaar.

Hoe voelt de Dermapen gezichtsbehandeling?

De Dermapen gezichtsbehandeling voelt lichtelijk scherp aan op de huid. Dit gevoel is lichtelijk vervelend, maar is goed te verdragen. Na de behandeling voelt de huid nog een beetje branderig aan en ziet de huid er een beetje rood uit. Na een dag zal deze roodheid echter al afnemen en na drie tot vier dagen is de roodheid weggetrokken. Mogelijk zullen er kleine schilfertjes ontstaan op de huid door de celdeling.

Waarom kiest u voor de Dermapen gezichtsbehandeling?

De Dermapen is de beste gezichtsbehandeling, omdat de behandeling gebruik maakt van de natuurlijke celdeling en een zuiverend effect heeft. Bij Huidinstituut Callista gaat de huidtherapeute zorgvuldig tewerk en wordt de methode afgesteld op uw eigen huid. Het resultaat van de behandeling wordt zichtbaar in een kuurverband van minimaal vijf behandelingen die elke vier tot zes weken plaatsvinden. De meeste verzekeringen vergoeden de behandeling van acne-littekens. Door gebruik te maken van de Dermapen als beste gezichtsbehandeling tegen acne-littekens zal u spoedig weer goed in uw vel zitten.