Damons photo booth
Image default
Banen en opleidingen

Tekenaar/Constructeur, Leerdam

Tekenaar/Constructeur, Leerdam

Wat ga je doen?

Ben jij een tekenaar/constructeur met je hbo werktuigbouwkunde op zak of mbo niveau 4 met werkervaring en ben jij op zoek naar een nieuwe uitnodiging waarbij je een breedgeschouderd scala aan taken hebt? wil jij werken bij een gaaf familiebedrijf waar mensen echt gewaardeerd word en je echt een zijn bent in ruimte van een nummertje? solliciteer dan direct je gaat, zowel autonoom als in teamverband, aan de slag met het ontwerpen van complexe machines voor de voedingsmiddelenindustrie. Hoe ziet jouw dag eruit als tekenaar/constructeur : ontwerpen crexebren en tekenen van complexe machines met het 3d-tekenpakket inventor voor de voedingsmiddelenindustrie ; autonoom opstellen en uitvoeren van gecompliceerde sterkteberekeningen ; kiezen en het behandelen van de inkoop van de juiste uitrusting materialen met liaison tot technische uitvoeren en gebudgetteerde prijs van het ongelijkheid ; behalve het uitproberen van de producten ook gehouden voor kwaliteitscontrole ; het verstrekken van eigen ideeën met liaison tot technische verbeteringen. Wat heb je nodig? als tekenaar/constructeur is het fundamenteel dat je een projectmatige en gestructureerde werkhouding hebt en je eeuwig nauwgepast en omzichtig te werk gaat om de gewenste kwaliteit te kunnen waarborgen.

Wat heb je nog meer nodig : een afgeronde hbo vorming windrichting werktuigbouwkunde. Een mbo niveau 4 windrichting werktuigbouwkunde met relevante werkervaring is ook van harte ontvangst om te solliciteren ; tenminste 2 jaar relevante werkervaring met inventor 3d ; cognitie van moderne besturingstechnieken is gewenst. Je krijgt : bij dit middelgrote familiebedrijf zijn er veel doorgroeimogelijkheden voor mensen met ambitie. Er wordt de kamer en steun geboden voor jouw persoonlijke ontplooiing wat bieden wij jou voorts : uitstekend traktement tussen €2. 700 tot €4. 500 bruto per maand op poot van 40 uur ( onzelfstandig van je behaalde diploma’s en relevante werkervaring ) ;

Bij goed werking een vast afspraak ; 30 vakantiedagen ; integraal dekkende reiskostenvergoeding en daarbijbehorende onkostenvergoeding goede pensioenregeling voor in de toekomst ; bureaumeubel dat zowel met de auto als met het openbaar transport goed te penetreren is ; een gegarandeerde 13de periode ; opleidingen en cursussen zodat je jezelf kunt specialiseren ; allemaal krijgt een subjectief begroting voor zijn/haar ontplooixefng ; een auto, laptop en aanprijzen dienen tot de mogelijkheden ; flexibele arbijdsduur.

https://www.vindazo.nl/keywords/inventor-tekenaar.html