Damons photo booth
Image default
Gezondheid

Fysiotherapie op maat volgen bij deze praktijk in Bergen op Zoom

Heeft u last van uw nek of een vervelende terugkerende spierpijn in uw schouder? Zijn uw spieren in uw knie steeds stijf wanneer u opstaat of heeft u een andere bewegingsklacht? In al deze gevallen biedt fysiotherapie bij Fysio Active in Bergen op Zoom uitkomst. De fysiotherapeuten bij deze praktijk zorgen ervoor dat u van top tot teen weer in balans komt. Hierdoor zullen uw klachten tot een minimum beperkt worden of zelfs volledig verdwijnen. Wat voor behandeling u hiervoor nodig heeft en hoe lang deze duurt, hangt van het soort klacht en hoe erg u er last van heeft af. Ook het doel dat u met de fysiotherapie wilt bereiken, speelt een rol in de duratie en het soort behandeling.

Verschillende behandelmethoden die met elkaar gecombineerd kunnen worden

Fysio Active in Bergen op Zoom levert fysiotherapie op maat. Ze kijken naar uw klachten, bespreken uw wensen en stellen aan de hand hiervan een persoonlijk behandelplan op. Dit kan bestaan uit oefeningen, maar ook uit medical taping, dry needling, andullatie en diverse andere technieken. Deze technieken kunnen los van elkaar worden ingezet, maar worden uiteraard ook vaak met elkaar gecombineerd. Hierdoor is er altijd wel een optie die uw klachten zo veel mogelijk verlicht en die op uw wensen aansluit. Of u nu volledig van uw klachten af wilt of enkel uw mobiliteit wat wilt vergroten; een fysiotherapeut van deze praktijk helpt u hierbij.

Maak een afspraak voor een behandeling

Heeft u interesse in fysiotherapie in Bergen op Zoom? Neem dan contact op met de medewerkers van Fysio Active en plan een afspraak in. Voor de eerste afspraak kunt u het beste bellen, een e-mail sturen of het contactformulier invullen. In de meeste gevallen kunt u dan al binnen 48 uur bij een fysiotherapeut terecht. Hierdoor hoeft u nooit lang door te lopen met uw klachten, want u wordt al ssnel geholpen. Bent u al patiënt bij deze fysiotherapiepraktijk? Dan is het ook mogelijk om een afspraak te maken via het patiëntenportaal. Dat is wel zo gemakkelijk.