Damons photo booth
Image default
Gezondheid

Een ruime keuze in hoortoestellen

Er zijn tegenwoordig er veel goede hoortoestellen op de markt en zijn er erg veel merken waaruit je kunt kiezen. In principe doet elk hoortoestel gewoon wat hij moet doen en maakt vaak het merk niet heel erg veel uit. Het zit hem vaak in de prijs waardoor mensen kiezen voor een bepaald hoortoestel en heeft het vaak te maken met de levensduur van het product. Zo hebben duurdere hoortoestellen vaak een wat langere levensduur doordat de hoortoestellen gemaakt zijn van een betere kwaliteit. En is het zo dat hoortoestellen best duur zijn dus dan wil je wel dat ze lang meegaan en niet dat je om de paar jaar al een nieuwe nodig hebt. goede hoortoestellen gaan dan ook vaak wel 7 jaar mee en zijn vaak ook te verstellen. 

Dingen om op te letten 

Als je een hoortoestel koopt is het wel belangrijk dat hij voldoet aan de eisen dus dat hij het geluid wel goed versteld. En is het natuurlijk ook zo dat hij fijn zit in de oren je loopt er dan ook tenslotte elke dag mee rond. Zorg daarom altijd dat een arts je gehoor apparaat ook goedkeurt om er zo voor te zorgen dat je een goede koopt. Daarbij zijn de meeste gehoorapparaten al draadloos wat betekent dat je ze niet meer met een batterij hoeft te vervangen. 

Tip voor een langere levensduur 

Zorg altijd dat je een hoortoestel goed schoonmaakt maakt want er hoopt zich gewoon oorsmeer op doordat je ze voortdurend draagt. Zorg daarom altijd dat je ze een keer in de week schoonmaakt en dat je dat volgens de handleiding doet. Want vaak is het ook zo dat wanneer je minder hoort met je hoortoestel, ze even schoonmaken al wonderen kan doen. En zorgt het ervoor dat je hoortoestel goed blijft en een langere levensduur heeft.