Damons photo booth
Image default
Horeca

De mooiste springkussens bij verhuur in Assen

Bij het beste springkussen verhuur in Assen kunt u terecht voor het huren van allerlei springkussens. Wij zijn een van de grootste verhuurbedrijven in springkussens gevestigd in Assen. Bij ons kunt u echt terecht voor alles omtrent springkussens en onderdelen ervan. Zo hebben we springkussens voor meerdere doeleinden, voor verschillende leeftijden. Bij springkussen verhuur in Assen spelen we graag in op de wensen van de klant, en houden van een breed assortiment. Mede door veel ervaring en een eindeloze kennis van dit product. Zijn wij het beste springkussen verhuur in Assen. 

Een ruim assortiment springkussen

Voor een ruim assortiment springkussen bent u bij ons springkussen verhuur in Assen aan het juiste adres. Wij hebben de standaard kleine springkussen voor bijvoorbeeld een kinderfeestje en of opening van een winkel. Maar ook grote parkour springkussens die erg leuk zijn voor bijvoorbeeld een buitenspeeldag of een sportdag. En hebben dan ook een erg groot assortiment springkussen voor verschillende doelgroepen. Het assortiment bij ons springkussen verhuur in Assen is helemaal terug te vinden op de website. Waarbij ook de prijzen en enkele foto’s van de springkussens zijn vermeld. 

Veilig springen

Springkussen zijn natuurlijk erg leuk maar het is wel belangrijk dat je er veilig gebruik van maakt. Daarom is het ook altijd goed dat er aan enkele regels wordt voldaan, waaronder de leeftijd. Kinderen van erg jonge leeftijd horen onder begeleiding te springen, en het is dan ook niet onze verantwoordelijkheid als er wat gebeurd. Wanneer er geen toezicht is geweest. Ook is het belangrijk dat je het springkussen ook niet betreed wanneer je er veel te oud voor bent. Dit omdat het springkussen kapot kan gaan wanneer er teveel druk op komt te staan. Uiteraard zijn de kosten dan niet voor het verhuur bedrijf in Assen, maar voor de klant zelf doordat er niet aan onze regels is gehouden.