Damons photo booth
Image default
Beauty en verzorging

Zoekt u een kapper nabij Krimpen aan den IJssel?

Wanneer u op zoek bent naar een kapper nabij Krimpen aan den IJssel, dan zit u bij Monique’s Hair Fashion goed. Hier wordt u altijd warm ontvangen met een heerlijke kop koffie of thee, waarna u rustig geniet van de ontspanning en gezelligheid. Vertel uw wensen aan deze kapper en krijg desgewenst een persoonlijk en bruikbaar advies. Bovendien werken de kappers van Monique’s Hair Fashion alleen met topproducten, zodat u als klant weer tevreden naar buiten loopt.

Een professionele kapper voor verschillende behandelingen

Wie in Krimpen aan den IJssel woont, kan voor een knipbeurt het beste naar Monique’s Hair Fashion in Krimpen aan de Lek gaan. Naast knippen, zijn er bij deze kapper nog tal van andere mogelijkheden. Ook voor stylen, kleuren, extensions en make-up bent u bij Monique’s Hair Fashion op de goede plaats. De professionele kappers bezitten alle kennis die nodig is om uw haarbehandeling succesvol te laten verlopen.

Heren, dames en kinderen zijn welkom

Monique’s Hair Fashion in Krimpen aan de Lek is voor zowel dames als heren en kinderen. Zoekt u bijvoorbeeld een herenkapper die uw baard kan scheren of stylen? Dan zit u bij Monique’s Hair Fasion goed. Zij verzorgen graag uw complete look. Daarbij hebben ze maar één doel: elke klant enthousiast en tevreden de deur uit laten gaan.

Maak een afspraak

Wilt u ervaren hoe het is om uw haren te laten knippen of behandelen door professionele en ervaren kappers? Ga dan eens naar Monique’s Hair Fashion. Deze kapper is gelegen in Krimpen aan de Lek, nabij Krimpen aan den IJssel. Via de website maakt u eenvoudig een afspraak. Let er wel op dat de kapperszaak op maandagen en zondagen gesloten is. Wilt u liever eerst de mogelijkheden bespreken? Ook dat is mogelijk. Neem dan telefonisch contact met ze op en vraag om meer informatie. De kappers van Monique’s Hair Fashion staan graag voor u klaar.

http://moniqueshairfashion.nl/