Damons photo booth
Image default
Bedrijven

Wat komt kijken bij een bouwcontainer huren

Gaat u binnenkort klussen of verbouwen? U bent zich bewust ervan dat dit veel bouwafval produceert. Het gebruik van een bouwcontainer kan u veel tijd en moeite schelen. Dat komt doordat het bedrijf waar u deze bouwcontainer huurt de container komt brengen en ophalen. Dit zit inbegrepen in de prijs bij het aanschaffen van een container. Door de tijdsbesparing kunt u snel doorklussen en eerder klaar zijn met uw klus. Bouwafval hoeft niet gescheiden te worden echter zijn er wel een paar verschillen waar u rekening mee moet houden bij het huren van een container.

Afscheiding loont op lange termijn

Wanneer u niet aan het klussen bent en uw gewone afval scheid zorgt dit voor een betere wereld op lange termijn. Wanneer u geen bouwcontainer nodig heeft en niet al teveel bouwafval hebt kunt u deze naar de milieustraat van de gemeente waar u woont brengen. Let er wel op bij een bouwcontainer huren of u de juiste container heeft. Er zit namelijk verschil in containers. Dit is specifiek voor het scheiden. Er zijn containers speciaal voor houtafval, grofvuil, puin, groenafval en grondafval. Containers bestaan ook uit verschillende maten. De prijzen per verschillende afvalsoort container verschilt ook enorm daarom is het ook belangrijk om van tevoren na te gaan hoeveel afval u gaat produceren en wat voor een soort afval.

Gezondheidswaarschuwing

bij het afbreken van woningen kunnen er giftige stoffen zoals asbest vrijkomen. Wij raden u dan ook aan om eventueel een masker te dragen met filter. Zo voorkomt u dat u deze giftige stoffen inademt.

 

 

https://www.afvalcontainersvlk.nl/bouwcontainer-huren