Damons photo booth
Image default
Bedrijven

De eerste paar weken van je baby overleven

Je bent natuurlijk door het dolle heen met je kleintje en kan niet wachten tot het geboren wordt. Alles wat er te weten valt over en baby dat weet je wel en je hebt goed opgelet tijdens alle consultaties met je dokter. En als het dan eindelijk zo ver is dan kan jij je geluk niet op. Echter had je er niet helemaal over nagedacht hoe jij deze eerste weken gaat overleven.

 

Doe ook eens wat voor jezelf

Als het kindje eindelijk ligt te slapen dan besluit jij om toch nog even de was te gaan of toch nog even het huis te gaan poetsen. Maar waarom zou je die kostbare vrije tijd verspillen aan klusjes die je ook kan doen als de baby wakker is. Soms is het voldoende om gewoon je baby even in het wiegje te leggen en dan de was op te vouwen. Een kleintje heeft ook regelmaat nodig. Dus je de kleine meeneemt in jouw routine dan zal dit ook veel makkelijker gaan. Met een voedingsschema baby kan je ook de momenten van voeding reguleren zodat jij precies weet wanneer je klusjes kan doen en wanneer je kan ontspannen.

 

Ga er op uit

Neem ook de tijd om eens lekker te gaan borrelen met vrienden of samen met je partner even erop uit te gaan. Je wilt natuurlijk zo veel mogelijk bij je kleintje zijn, maar soms is het goed om even een momentje voor jezelf te nemen!

 

https://web-wings.nl/